4 лесни начина да внесете коледно настроение у дома


4 лесни начина да внесете коледно настроение у дома
Снимка: iStock

До Коледа остава точно един месец, което означава, че е време да запретнете ръкави и да „превключите“ на празнична вълна! Завладени от благоухания, усещания и невероятни спомени, всички искаме да се обгърнем в тържествена атмосфера и да зарадваме близки и приятели с нещо хубаво и от сърце. Не всеки може да отдели време и средства, за да украси пищно своя дом. Но всъщност, съвсем не е нужно да се престаравате, за да внесете празнична атмосфера. Просто трябва да заложите на няколко силни акцента, които да привлекат вниманието, без жилището ви да заприличва на къщата на Дядо Коледа.

Семейна мини фото изложба

Тъй като Коледа е свързана със споделянето на ценни семейни спомени, принтирайте няколко любими снимки от минали години и ги поставете в сребърни или златни рамки за персонализиран дисплей. Разбира се, можете да добавите и някоя друга бляскава топка за украса на рамките.

Красива коледна покривка

Мнозина свързват коледните празници с уютни семейни вечери около масата. Ето защо е необходимо да внесете малко празничен дух и на трапезата.

Препоръчваме ви да заложите на елегантна и красива покривка в предпочитаната от вас гама. От модна къща „Амбиция“ предлагат невероятно разнообразие на десени и щампи, а най-хубавото е, че са ръчно правени и можете да зарадвате с тях и вашите близки!

Друг прекрасен вариант, който също ще превърне обикновената маса в истинска празнична феерия, е да използвате тишлайфер. Тези модели могат да се съчетават с изчистени, едноцветни покривки, създавайки по-елегантна и официална визия. Различни модели може да разгледате ТУК. 

Декорации със свещи

Свещите добавят нотка романтика и изтънченост към празничния ви декор. Освен това са много достъпни и се предлагат в почти всеки цвят и размер, който можете да си представите. Добавете пресни борови иглички и клонки с червени плодчета буркан или голяма стъклена купа. И воала!

Уютни одеяла и декоративни възглавнички

Да се сгушите до огъня в хладна зимна вечер не е същото без тези някое топло и пухкаво одеало. Освен това, те добавят текстура и цвят към вашия интериор. Можете и да смените калъфките на декоративните възглавнички на дивана - смесете цветове, размери и текстури, като се придържате към вашата тема и цветова схема.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама