Как да "превключите" на празнична вълна със стил и красива кожа


Как да "превключите" на празнична вълна със стил и красива кожа
Снимка: iStock

Не може да се отрече, че без значение къде се намирате, през декември ритъмът на живот се променя. Парковете се превръщат в коледни селца, забележителни атракции приласкават от всички витрини, а оживените улици са окъпани с мигащи светлинки. И ето, че коледните празници чукат на вратата! Как обаче да „превключите“ на празнична вълна със стил, да се заредите с настроение, а същевременно и да поглезите кожата си с нежна грижа?

Благодарение на календара на Kiehl’s, тазгодишната празнична еуфория започва по-рано! Ако очаквате с нетърпение тазгодишния адвент календар на Kiehl’s, той вече е на рафтовете във всички магазини на Kiehl’s у нас.

За всички истински любители на качествената грижа за кожата, в този любим и очакван през цялата година адвент календар са приготвени 24 продукта на Kiehl's. Всяко от 24-те полета крие една от известните формули на Kiehl’s, докато уникалният 3D дизайн, който е специално проектиран за календара на Kiehl’s от известното творческо студио Made by Radio от Лондон и Кейптаун, ще внесе глътка празнична магия в ежедневния ви ритуал на грижа за кожата.

Грижата за другите е в основата на даването на подаръци и самата същност на всички празници, а това е ключовият мотив на тазгодишния адвент календар на Kiehl’s, но и посланието, което марката иска да предаде на всички с тазгодишната кампания "WE SKINCARE ABOUT YOU SINCE 1851."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама