4 тенденции в домашния интериор за 2017


4 тенденции в домашния интериор за 2017
Снимка: iStock/Guliver

Имате нужда от промяна в дома си, но сте объркани и не знаете от къде да започнете и на какво да се спрете. Предлагаме ви да видите кои са тенденциите при обзавеждането за 2017 година, на които трябва да обърнете внимание.

1. Минете на тъмната страна

Тази година сме по-смели по отношение на цветовете и залагаме на по-тъмни нюанси, започвайки с кухненските шкафове. Може да смятате, че по този начин пространството ще заприлича на тъмница, но всъщност черното и тъмно синьото могат да добавят дълбочина, когато са комбинирани с бяло и други неутрални нюанси. 

 

2. "Зеленина" във всякакви форми и размери

Обявен за цвета на 2017 от "Пантон", "Зеленина" е прекрасен зареждащ нюанс, който ни вдъхновява и провокира да действаме. Ако ви се вижда твърде смело да боядисате цялата стая в този цвят, винаги може да заложите на мебели или аксесоари в "зеленина". Тук може да намерите и още идеи за дома ви.

 

3. Стени с корк

Представете си цяла стена, изцяло покрита с корк. Да, първоначално ще ви отнеме малко време, за да свикнете с тази тенденция, но след това ще се влюбите в нея. Корковите стени са идеални за спалнята, вършейки работата на табла за легло, а също така за по-големи стаи, тъй като абсорбират звука. Може да облепите цялата стена или пък като акцент.


4. Хюга пространство

Всички искаме да бъдем щастливи, затова все повече в интериора навлиза хюга - вътрешен мир, споделената радост от малките неща в ежедневието. Пространството, в което се намираме, също допринася за създаването на това състояние на духа, затова е важно да се обградим от вещи и аксесоари, създаващи уют. Ето няколко съвета как да постигнете това. 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама