5 начина да ароматизирате банята


5 начина да ароматизирате банята
Снимка: iStock/Guliver

Ако искате банята ви да ухае приятно, няма нужда да купувате ароматизатори. Ето 5 идеи какво да използвате:

Етерични масла

Етеричните масла са идеални, когато искате да ароматизирате дома си и да избегнете неприятните миризми. Трябва просто да вземете памук/памучен тампон и да го напоите с етерично масло по избор. Поставете на различни места в банята.

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА

Омекотител

Още един лесен съвет - за да ухаят кърпите ви за ръце добре, ги пръскайте с вода, в която сте сипали омекотител. Може също така да добавите малко сода в течността, тъй като има антибактериално действие.

Четката за тоалетна

Макар че повече хора възприемат четката за почистване на тоалетната като разпространител на неприятни миризми, всъщност може да е обратното. Един трик, който се използва в хотелите - след като почистите с четката, сложете няколко капки етерично масло върху нея.

Ароматни сапуни

Един от най-лесните начини е да използвате ароматни сапуни. Изберете напълно натурални, съдържащи само естествени съставки и аромати. Така ще се радвате на чиста кожа, а и банята ви ще ухае приятно.

Домашен ароматизатор

Вместо да купувате ароматизатор, направете си го. Имате нужда от стъклена бутилка, дървени клечки, вода, малко алкохол и любимите ви етерични масла. Смесете всички течни съставки и натопете клечките.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама