5 нестандратни цветови схеми за Коледа (ВИДЕО и СНИМКИ)


5 нестандратни цветови схеми за Коледа (ВИДЕО и СНИМКИ)
Снимка: iStock

Свещи, вино, блестящи орнаменти, които улавят светлината, докато нежно се поклащат върху елхата, танцуващ огън, който пука на фона на тиха празнична музика и аромат на печени канелени бисквитки... Магията на Коледа надали някога ще стане досадна или уморителна, благодарение на всички сладки традиции, но понякога изпитваме желание да заобиколим „обичайното“ и предвидимото.

Един лесен начин да направим точно това е променяйки цветовата палитра на празничния декор. Замяната на класическата комбинация от златно и червено с неочаквана цветова схема предлага шанс да внесете малко шик в дома си този сезон.

Вижте още: Как да закачите коледен венец БЕЗ да дупчите вратата

Металически отблясъци

Сребърно-златната коледна цветова схема се вписва безпроблемно във всеки декор и се усеща наистина празнична. Но ние ви предлагаме да обърнете повече внимание на металиците, избирайки балансирана комбинация от злато, бронз, розово злато и сребро.

Стъклено-розово

Обичаме тази комбинация, защото е неочаквана, нетрадиционна и много женствена! Разбира се, иска се и майсторство, за да уцелите правилните пророции, без да превръщате дневната си в стаята на Барби.

Свежи портокали

Последният цвят, за който мислите за Коледа, вероятно е оранжевият, но този ретро нюанс създава супер свежа визия. Оранжевото е идеалният съсед на червеното от средата на века, а разполагате и с доста цитруси, с които да довършите декорацията.

Вижте още: Уникални маслени коледни курабийки само с 5 съставки (ВИДЕО)

Смели цветове

От другата страна на монетата, можете да се облегнете на цял спектър от смели ярки нюанси за вашия празничен декор.

Черно и сребристо

Черното и сребристото създават безспорно шикозна коледна цветова схема. Освен това, тази комбинация прави страхотна фокусна точка във вашия дом, без да отвлича вниманието от съществуващия ви декор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама