Как да закачите коледен венец БЕЗ да дупчите вратата


Как да закачите коледен венец БЕЗ да дупчите вратата
Снимка: iStock

Венецът е прекрасен начин да посрещнете гости у дома, ообено, когато говорим за празничния коледен сезон. За съжаление, колкото и красиви да са венците, чуденето как да ги покажете, без да повредите входната врата, може да бъде предизвикателство. За да ви помогнем, споделяме няколко метода „Направи си сам“ за окачване на венец, които не изискват пробиване на дупки.

Вижте още: Безопасно ли е да ядете сурово тесто за сладки?

Как да изберем метод за окачване на венец?

Има няколко различни начина, по които можете да окачите венеца си, без да навредите на вратата. Преди да изберете техника, първо трябва да определите теглото на вашия венец и какъв материал е вратата – метал, дърво или ПДЧ.

Няколко идеи за закачане:

1. Самозалепващи ленти

Двустранните самозалепващи ленти са ефективен начин за окачване на венец без пробиване на дупки. Тези продукти имат издърпващ механизъм, който можете да използвате, за да свалите предмета от стената, без да го повредите повърхността.

2. Закачалка за венец

За лесен монтаж изберете закачалка за венец, която удобно се плъзга над входната врата. Плъзнете закачалката в горната част на вратата, точно където искате да виси венецът ви. Поставете горната част на венеца върху откритата кука.

Вижте още: Ето къде е най-красивата елха в Европа (ВИДЕО)

3. Магнитна кука

Има много опции за подвижни куки, но ако не можете да намерите такава, която да съответства на цвета на вашата врата, просто боядисайте куката.

4. Панделка

Лесно можете да пуснете дълга панделка между вратата и касата, която да сте завързали/залепини от вътрешната страна на вратата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама