Коледа подрани: За първи път Шер издава албум с коледни песни


Коледа подрани: За първи път Шер издава албум с коледни песни
Снимка: Getty Images

Вечната Шер пуска на 20 октомври новата си продукция, наречена "Christmas". Това е 27-ият студиен албум на Шер и първият, посветен на празник. Тя споделя пред списание "Пийпъл", че едва сега, цели шест десетилетия след началото на кариерата си, записва коледни парчета.

Продукцията е компилация от празнични класики и оригинални песни, като в изпълненията се включват редица колеги на Шер, сред които Стиви Уондър, Синди Лопър, Майкъл Бубле. В албума са включени интерпретациите на певицата на популярните "Santa Baby", "Run Rudolph Run" и "Please Come Home For Christmas". Пилотното парче " DJ Play A Christmas Song" обаче е съвсем ново и излезе в началото на месеца.

Вижте още: Няма да познаете Хайди Клум като тийнейджърка по бански (СНИМКИ)

Шер "е направила не просто коледен албум, а невероятен коледен албум, който ще се конкурира и ще се нареди до великите за този празник албуми на всички времена", заяви пред "Билборд" Том Корсън, главен оперативен директор на "Уорнър рекърдс". Певицата започнала да му представя песните още през лятото, а Корсън почувствал "вълнение и радост… , че Коледа идва шест месеца по-рано".

Сред съвсем новите парчета в продукцията "Christmas" е и "Drop Top Sleigh Ride". Това е особено специален сингъл за певицата, тъй като работи по него заедно с новия си приятел - музикалният продуцент Александър Едуардс. Двамата са заедно от около година, въпреки че възрастовата им разлика е четири десетилетия. Шер е на 77 години, а Едуардс - на 37.

Връзката им предизвиква голям медиен интерес. Певицата не е изненадана от това - все пак е в светлините на прожекторите повече от половин век. Шер обаче признава, че заради Едуардс е нарушила свое лично правило - да не излиза с толкова млади мъже. "Бях казала на всичките си приятели: "Твърде стари сме, за да излизаме с наистина по-млади мъже… Направих обаче точно това, което казах, че няма да правя!", казва изпълнителката пред "Пийпъл".

Шер не спазила принципите си заради Александър Едуардс, "защото той просто е толкова специален". Първата им среща била "около 15 минути" преди година на събитие от Седмицата на модата в Париж, а общ приятел дал телефонния й номер на музикалния продуцент. "Беше наистина шокиращо, защото хората не дават просто така моя номер", казва певицата.

Шер и Александър Едуардс не са само партньори в живота, но и в работата. "Позволих му да направи "Drop Top Sleigh". Трудно да се работи с някой, в когато си влюбен…Но аз имах вяра, а и бях толкова развълнувана". Според изпълнителката Едуардс е "страхотен продуцент".

Музикалната звезда, която е родена с името Шерилин Саркисян, не се интересува от медийния интерес и клюките по адрес на новата й връзка. "Ако си намерил щастие, не можеш да мислиш колко дълго то ще продължи", казва тя пред "Пийпъл". "Трябва да мислиш за това как се чувстваш и да живееш в момента".

Източник: БТА

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама