5 уреда за почистване, които всяка добра домакиня трябва да има


5 уреда за почистване, които всяка добра домакиня трябва да има
Снимка: iStock/Guliver

Ако има нещо, което никога няма да излезе от мода, то това е чистият дом. И съвсем логично – чистата къща не се влияе от тенденции, цветове и интериорни решения. Всяка домакиня иска домът ѝ да „блести“, но често няма време, енергия или пък не взима предвид наистина важните неща. Като например – не е от значение колко силни и скъпи препарати купуваме, ако нямаме подходящи уреди, които да са ни верни помощници в домакинските задължения.

А с идването на зимата всеки иска да „отметне“ максимално работа за кратък период от време, създававайки уютна и приятна атмосфера за декемврийските празници. За щастие, това е напълно постижимо и достъпно! Как? С невероятните Black Weekend отстъпки, които Karcher предлага. Те са валидни както за онлайн магазина, така и във всички центрове на марката в София, Бургас, Пловдив, Русе. И така, ето кои са уредите, които ще ви служат вярно в есенното почистване и които можете да грабнете с цели 20 и 25% намаление!

1. Безкабелна прахосмукачка

Вертикалните безкабелни прахосмукачки са идеалният инструмент за бързо почистване на подове и килими с къс косъм, когато нямате време (или желание) да се „борите“ с по-тежката си пълноразмерна прахосмукачка.

VC 7 Cordless yourMax впечатлява с най-новата технология, обширно оборудване и лесна работа. Иновативният сензор за прах открива замърсяванията, регулира съответно мощността на засмукване, осигурявайки ефективно използване на времето за работа на батерията до 60 минути. Освен това, прахосмукачката може да се похвали с лесно изпразване на контейнера за прах с 1 щракване, ергономичния дизайн за почистване дори на труднодостъпни места и LED светлините на активната подова дюза. А сега може да ви служи вярно и с 25% по-ниска цена!

2. Машина за почистване на твърди подове

Работата по поддържане на чисти и дезинфекцирани подове у дома, която да успее да запази и техния блясък, може да представлява предизвикателство. А представяте ли си лесно почистване без пълнене на кофи, препарати и изстискване на мопове? При това на съвсем достъпна цена?

Kärcher FC 5 премахва прах, дребни трохи, козина от домашни любимци и избърсва пода едновременно - точно до ръба. Въртящите се валяци са постоянно намокрени с прясна вода, докато събраната мръсотия се транспортира до контейнера за мръсна вода. Това оставя твърдите подове от всякакъв вид (плочки, паркет, ламинат, PVC и винил) с 20 % по-чисти в сравнение с конвенционалния моп. А сега можете да се възползвате и от 20% намаление по случай Black Weekend!

3. Парочистачка

Вместо традиционните химически почистващи препарати, парочистачките превръщат обикновената вода в гореща пара, за да разтвори мръсотията, да премахне твърдите, засъхнали петна и ежедневния прах.

Уредът SC 3 EasyFix на Karcher почиства без да използва химия и е приложим навсякъде в домакинството. Твърдите подови настилки от всякакъв вид са неговото поле на действие. SC 3 EasyFix е най-бързо загряващата, и готова за работа в рамките само на 30 сек. парочистачка. С многофункционалните си аксесоари плочките, котлоните, абсорбаторите и дори малките драскотини се почистват хигиенично, включително упоритите замърсявания. И понеже сме сигурни, че всяка домакиня има нужда от парочистачка у дома, от Karcher ви подаряват цели 25% намаление!

4. Уред за почистване на прозорци

Колкото и добре да сте изчистили настилките у дома, нищо не може да развали хубавата атмосфера (а и усилията ви) така, както мръсните прозорци.

WV 6 Plus е новият уред за почистване на прозорци, който може да се похвали с още по-гъвкав смукателен накрайник и добавено време за работа на батерията. Благодарение на дисплея, на който е изписаното останалото работно време на уреда, може да планирате с точност вашето почистване. Както винаги комбинация от пулверизатор и микрофибърна кърпа, както и прецизната изсмукваща дюза гарантират изключително чисти и блестящи прозорци без ивици. Можете да го намерите ТУК с 20% намаление.

5. Смукачка за сухо и мокро почистване

Смукачката WD 6 PSV-30/8/22/T Renovation е идеална за сухо и мокро почистване на частни строителни обекти: осигурява свръхвисоко засмукване с консумация на енергия от само 1300 W. В обхвата на доставката е включен комплект за ремонт, който гарантира ефективно отстраняване на всички видове груби замърсявания. Дори финият прах или листа могат лесно да бъдат отстранени. Многофункционалният уред може да бъде ваш домашен помощник срещу 20% по-ниска цена!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички