6 лесни идеи за есенно настроение в дома


6 лесни идеи за есенно настроение в дома

Есен е, а този сезон свързваме с красиво обагрени листа, шишарки, жълъдчета, чаша горещ шоколад и топлина. И тъй като домът е мястото, където трябва да се чувстваме комфортно и уютно, ви предлагаме няколко прекрасни идеи как може да украсите тематично дома си. 

Нашите предложения са изключително лесни и може да ги направите с децата си. Предлагаме ви да се заредите с вдъхновение:

Гирлянд с шишарки

Тази идея ще внесе природата в дома ви по прекрасен начин. За целта имате нужда от канап, дървени мъниста, шишарки и пистолет за горещ силикон.

Гирлянд с хартиени листа

Още едно предложение за гирлянд, като този път трябва да изрежете с помощта на шаблони есенни листа. 

Венец

Вземете дървен кръг за основа, след което залепете отгоре изкуствени есенни листа с помощта на пистолет за горещ силикон.

Златисти клончета

Много лесна идея за изпълнение - вземете клони и ги напръскайте със златист спрей.

Свещ с дъх на канела

Вместо да си купувате готови ароматни свещи, може да си направите сами. За целта имате нужда от 250 гр пчелен восък (може също така да използвате остатъци от използвани свещи), 10 капки етерично масло от канела (може да увеличите или намалите количеството), чисто бурканче, фитил. Първо натрошете восъка на по-малки парчета и го разтопете на водна баня, сместа не трябва да завира. След това прибавете етеричното масло. В чистия буркан поставете фитила с металния накрайник, след което излейте все още горещия восък. Намотайте фитила на някаква пръчица, за да не падне в топлия восък. Оставете да изстине добре. Може да украсите бурканчето с парче плат и панделка.

Тиквена саксия

За целта издълбайте тиквите, след което ги напълнете с пръст и засадете растения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама