Домашен интериор в цветовете на 2016


Домашен интериор в цветовете на 2016

Розов кварц и Серенити са цветовете на 2016 според компанията "Пантон". Тъй като двата нюанса са нежни, те най-добре се открояват, когато са съчетани с неутрални тонове, особено бяло и сиво. Те също така се комбинират със зелено, кафяво и жълто.

Ако се интересувате как може да включите Розов кварц и Серенити в домашния интериор, ви предлагаме 5 начина как да декорирате дома си с тях.

Стени в Серенити

Синьото има успокояващ ефект, затова изберете Серенити за стаите, в които искате да релаксирате като спалнята и банята. Тъй като сините нюанси могат да бъдат по-студени, когато доминират, за баланс съчетайте с пухкави мебели и меки материи.

Мебели в Розов кварц

За разлика от Серенити, Розовият кварц е топъл нюанс. Както го определят от "Пантон", "убедителен, но все пак нежен тон, който внушава състрадание и чувство на спокойствие". Тези качества правят Розовия кварц перфектен избор за мебелите у дома. Важно е останалата част от интериора да е семпла, за да може диванът, столовете или детското креватче да изпъкнат. Най-добре комбинирайте мебелите в Розов кварц с неутрални нюанси като бяло и сиво.

Текстил в Серенити

Ако идеята да боядисате цялата стая в Серенити ви притеснява, заложете на текстилни акценти. Може да е килим, възглавница или пък спално бельо. 

Стена в Розов кварц

Розовият кварц е мек нюанс, така че може да боядисате само една стена от стаята, за да я превърнете в цветен акцент. 

Комбинирайте Серенити с Розов кварц

Тези два цвята се съчетават перфектно един с друг. Може единият нюанс да е доминиращ или пък да заложите на баланс. Например диван в Серенити с възглавнички в Розов кварц или сервиз за хранене.

 




Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама