Интериорни решения, вдъхновени от цвета на 2022


Интериорни решения, вдъхновени от цвета на 2022
Снимка: iStock

Година след година любителите на интериора с нетърпение очакват обявяването на новия годишен цвят от Пантон. Мнозина са на „седмото небе”, че именно Very Peri е победителят за 2022!

Това е уникален цвят, който прекрасно съчетава нюанси на бебешко синьо с пищна лавандула, комбинирайки силните сини нотки с малко по-меко звучене. Цветовете с пастелен завършек винаги изглеждат плашещи, но ще се изненадате колко лесно е да включите този нов нюанс във вашия интериор.

6 РАСТЕНИЯ, КОИТО НЕ ОБИЧАТ ЧЕСТОТО ПОЛИВАНЕ

За тези от вас, които не си падат по експериментите - включете разкошна ваза в този нюанс в центъра на трапезарната маса, уютно одеяло, небрежно метнато върху рамото на дивана и т.н. Въпреки че това са само малки промени, те наистина могат да внесат нов живот в стаята ви.

Ако обичате по-смелите промени, тогава перфектният начин да внесете цвета на годината в дома си е чрез смела акцентна стена. Тя е чудесен начин да персонализирате стаята си, а Very Peri определено ще ви дари със своята по-мека и удобна естетика, която лесно би успокоила сетивата ви в края на деня.

От друга гледна точка, когато става въпрос за стилизиране на синьо у дома, независимо какъв нюанс точно, лесно е да започнете с вашето осветление. Всички сме наясно, че осветлението играе огромна роля във всяка стая и затова е идеалната отправна точка. От полилеи за таван до малки лампиони до дивана – наистина имате поле за изява, докато постигнете желания еклектичен стил.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама