Как домът ви разкрива вашата личност


Как домът ви разкрива вашата личност
Снимка: iStock

Мястото, където човек живее, носи неговия дух. Може да звучи учудващо, но това дали жилището ви е подредено, мръсно, разхвърляно или обзаведено с определени цветове, може да разкрие повече за личността и характера ви, отколкото предполагате. Ето какво говорят отделните части на вашия дом за вашето "Аз":

Вратата

Според експертите, ярките цветове на входната врата, които човек избира, подсказват за липса на страх. Хората, които имат например червена външна врата, са хора, които не се страхуват да се конфронтират, да заявят себе си, да се сблъскат с чуждото несъгласие.

Вашите шкафове

Детайлно ориентираните хора, които обичат всичко в работата им да е подредено, обикновено имат разхвърляни шкафове и чекмеджета вкъщи. Обратно – онези, които се вглъбяват излишно в подреждане по цветове на дрехите и вещите в шкафовете си имат злощастието да водят тотално объркан и неподреден живот.

ЦВЕТОВЕ ЗА ВАШИЯ ДОМ СПОРЕД ФЪН ШУЙ

Възглавници

Големите ивици и шарки по декоративните ви възглавници подсказват за липса на увереност в това какво хората ще кажат за вас. Полка точките пък говорят за забавна личност, която има творчески наклонности. Геометричните елементи означават, че можете да спазвате срокове и имате техническа мисъл.

Вашият душ

Душът говори за това дали сме самотни или не. Дори двойки, които живеят заедно, но имат емоционални проблеми, могат да се чувстват самотни, въпреки че са във връзка. Ако обичате да стоите дълго време под душа, да размишлявате, да водите мислени разговори, определено това е белег за самота. Душът е своеобразен заместител на емоционална топлина.

Легло

Колко често се упражнявате и как се чувствате в работата си. Ако смятате, че оправянето на леглото е загуба на време и го оставяте с разбъркани чаршафи, то вие вероятно мразите работата си. Освен това си признайте, че мразите и фитнеса! 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама