Малки детайли в банята, които издават много за личността ви


Малки детайли в банята, които издават много за личността ви
Снимка: iStock/Guliver

Начинът, по който подреждате предметите във вашата баня, може да издаде много факти за вас. Дребни неща като това как поставяте тоалетната си хартия, например, се оказват адски издайнически. Ето какво казват експертите по въпроса.

1. Ролката за тоалетна хартия

Ако тоалетната ви хартия се прехвърля отгоре, това означава, че сте напористи и искате да доминирате в дадена ситуация. Харесва ви да носите отговорност и цените високо реда. Ако харесвате хартията да минава отдолу, вие сте по-тихи, по-спокойни и надеждни. Хората, на които не им пука особено как я поставят, минимизират конфликтите и са по-гъвкави като цяло.

2. Шкафът за баня

Шкафът за баня е място, където всички ние държим лични неща като тоалетни принадлежности, понякога лекарства, пинсети, дамски превръзки и какво ли още не. Ако подредбата на вашия шкаф е хаотична - обичате да изследвате и да надхвърляте традиционните стандарти. Вие сте творчески човек с много нови и ярки идеи. Ако всичко е добре подредено, вие сте напрегнати и логични личности.

ЗНАЧЕНИЕ НА ТАТУИРОВКИТЕ И КАК ТЕ ВЛИЯЯТ НА СЪДБАТА НИ

3. Седалката на тоалетната

Това е безкраен дебат. Експертите казват, че наистина зависи от това кой живее в съответната къща. За удобство тоалетната седалка трябва да бъде оставена надолу, ако в къщата има повече жени или ако броят на жените е равен на броя на мъжете. Ако е обратното, то тя трябва да е вдигната.

4. Шишетата и тубичките

Ако държите твърде много шишета с шампоан, душ гел, балсам и лосиони за тяло и някои от тях са празни, това означава, че имате голям стресов фактор в живота си. Безпорядъкът може да ви накара да се почувствате виновни, че не сте по-организирани, заедно с чувство на стрес, както психически, така и физически. Също така сигнализира на мозъка ви, че работата ви никога не е свършена. От друга страна, ако банята ви е твърде празна и всичко, което имате, е сапун и шампоан, това може да означава, че не обичате тялото си толкова, колкото трябва.

5. Цветът на вашата баня

Начинът, по който рисувате или украсявате банята си, също може да разкрие много за вас. Например, ако стените ви са оранжеви, може да сте социални пеперуди, но пък амбициозни и интелигентни. Напълно бели бани разкриват, че собствениците са спокойни и лъчезарни. Черното, от друга страна, е много официално, показвайки достоен и балансиран индивид. Светло синьо говори за чувствителен и либерален човек.

6. Чистотата на мивката

Написани са много книги за мощната психология, която се крие зад чистотата. Казано по-просто - ако търкате често мивката и ваната си, тогава има по-голям шанс да сте по-здрави от хората с мръсни мивки, според различни проучвания.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама