Тенденции при цветовете за баня през 2021


Тенденции при цветовете за баня през 2021
Снимка: iStock/Guliver

Каквото и да си говорим, никой не обича ремонтите. Но колкото досадни и мръсни да са те, крайният резултат винаги си заслужава. Особено, когато говорим за банята. Цветът на плочките може да зададе успокояващо или забавно настроение, затова изборът му е наистина отговорна задача. Ето какви ще са тенденциите при нюансите в това помещение за 2021.

5 ГРУБИ ГРЕШКИ ПРИ ПОДРЕДБАТА НА МЕБЕЛИТЕ У ДОМА

Небесно синьо

Синьото е класически нюанс за баня, но можете да го пренесете в 21-ви век с онзи нюанс на “прашно” синьо, което обикновено е по-хладно и с нотка на сиво. То е супер модерно, но няма да излезе от мода толкова бързо, колкото някои други тенденции.

Мрачно зелено

Ако искате да направите смел скок към баня с изявление през 2021 година, изберете наситено мрачно зелено. Нюанс, вдъхновен от природата, който хем радва окото, хем демонстрира смелост в дизайна. Мрачното зелено притежава дълбока красота, която не е преобладаващо тъмна и изглежда едновременно елегантна и вечна.

Топли нюдове

Няма начин да сгрешите с топъл неутрал. Мръсното бяло е вечен фаворит, който допълва много материали и помощни цветове. По-голяма изтънченост може да получите с неутрален тон с бледо розови нюанси.

Земни жълти

Ако смятате, че жълтата боя е твърде ярка и смела за баня, в грешка сте. Въпреки че жълтото се възприема като енергичен цвят, ако се отдалечите от по-ярките и меки тонове и прегърнете богатата охра, индийското жълто, получавате топлина.

Чисто бяло

Макар и да е малко опростена като усещане, чисто бялата баня създава много релакс. Можете да добавите някои модерни цветове като акценти или използвайки цветна фугираща смес между плочките като меко сиво.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама