Къщата на чудесата: Шареният и ексцентричен дом на Кара Делевин (ВИДЕО)


Къщата на чудесата: Шареният и ексцентричен дом на Кара Делевин (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Страхотните гени не са единственото наследство, което супермоделът Кара Делевин е получила от майка си Пандора. Красавицата си спомня, че когато е била малка, майка ѝ е обичала да казва: „Ако кажеш, че ти е скучно, значи ти си скучна”. Тази мъдрост очевидно се е задържала в съзнанието на Кара Делевин, защото тя е всичко друго, но не и скучна, както свидетелства и нейният дом в Лос Анджелис. Ако трябва да сме честни, къщата е една от най-интересните и вълнуващи, които сме виждали – някакъв микс между Сен Тропе, Монте Карло, лунапарк и рокерски бар.

ГРАДСКА ГРАДИНА: КОИ ЦВЕТЯ ДА ЗАСААДИТЕ ПРЕЗ МАЙ НА БАЛКОНА

Резиденцията от бели тухли, създадена в английски кънтри стил, е построена през 1941 г. за членовете на семейство Фон дер Ахе, основатели на известната американска верига супермаркети Vons.

И все пак, въпреки всички блестящи аксесоари – дъската за сърф на Chanel, мемориалната баня на Дейвид Боуи, скулптурата на Chemical X, направена от хиляди хапчета екстази, Делевин е убедена, че къщата ѝ е нещо повече от обикновен тематичен парк.

„Чувствам къщата като дом. Има подходяща трапезария, всекидневна и страхотна кухня. Но самата къща е вид пътуване. Колкото по-дълбоко навлизате, толкова повече съкровища откривате. Исках домът ми да отразява много различни теми и настроения. Обичам игри – шаради, бира понг, покер, дърпане на въже, каквото и да е. Когато приятелите ми дойдат, къщата се превръща в лунапарк с препятствия. Това е като открита детска площадка по пътя на Алиса в страната на чудесата.“

В дома на Кара присъства темата за природата, представена в безброй дизайнерски мотиви: стени, украсени с тапети на Gucci с превъзходни чапли; масивен змийски килим в залата за билярд и килим с леопард на стълбището към „забавната къща” на горния етаж; скулптури на птици от мексиканския художник Серджио Бустаманте и цял куп папрати, палми и други стайни растения.

Разбира се, също толкова важна е и темата за забавленията и игри, представена от палатка за покер; витрина с кокетни шапки и стая за костюми; два батута и какво ли още не.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама