Домът е там, където мислите ви са спокойни


Домът е там, където мислите ви са спокойни
Снимка: iStock/Guliver

Чувствате се като у дома си, спечелвайки вътрешен мир и примирявайки се със себе си. Научете се да обичате всеки сантиметър от несъвършеното си тяло и всеки белег по душата и сърцето си...

Значението на думата „дом“ напоследък стана много неясно. Използва се като обозначение на семейство, връзка, партньор или апартамент, който обзавеждаме по наш вкус.

Да, всичко това може да ни накара да се почувстваме така, сякаш сме се върнали у дома, но... само до известна степен. Защото всичко това може да се окаже само временно и е възможно да изчезне само за един миг. Може да изглежда, че вашата „сродна душа“ е вашият дом. Но ще има моменти, в които ще се карате сериозно и ще сте готови да си тръгнете. Апартаментът, който толкова харесвате - това са само четири стени, покрив и няколко предмета. С една дума, почти всички неща, които наричаме дом, често са само временни.

Но все още имаме нужда от собствена къща - къща, която ще принадлежи само на нас. Безопасно пристанище, убежище, място, където ни обичат и вярват. Място, където можем да се скрием, когато никой не иска да ни слуша и изглежда, че дори стените наоколо се свиват, опитвайки се да се рушат.

В края на всяко дълго пътуване трябва да се върнете у дома ... към себе си.

Чувствате се като у дома си, когато печелите вътрешен мир, чувствате любов и уважение към себе си.

Чувствате се като у дома си, щом се научите да обичате всеки сантиметър от несъвършеното си тяло и всеки белег от душата и сърцето си.

НА МОМИЧЕТО, КОЕТО МИСЛИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СИЛНА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ

Чувствате се като у дома, като задавате ясни граници за личното си пространство, които не позволявате на никого да преминава.

Чувствате се у дома си всеки път, когато осъзнаете, че в края на дългия ден сте в състояние да се грижите за себе си.

Когато в живота ви приключи тежкия период, вие сте в състояние да приемете болката и да я оставите да премине през вас, оставяйки радостта да заеме своето място, само защото вие отлично знаете кои всъщност сте.

Да се ​​върнеш в дома си означава да си предоставиш възможност да се промениш, да станеш по-силен и по-добър, да станеш наистина нов човек.

Този свят е способен да постави милиони препятствия на пътя ви. Вътрешният ви светоглед буквално ще бъде разкъсан на парчета ... Но все пак трябва да се върнете у дома, към себе си, към душата си.

Трябва да се върнете у дома - там, където можете да бъдете това, което искате, постоянно да растете и да се променяте към по-добро.

Трябва да стигнете до мястото, където можете да се обичате достатъчно, за да поставите ясни граници за вашето лично пространство и да поддържате това, което наистина е скъпо за вас.

В края на всеки дълъг ден трябва да се върнете у дома и да намерите вътрешен мир!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама