На момичето, което мисли, че трябва да бъде силна през цялото време


На момичето, което мисли, че трябва да бъде силна през цялото време
Снимка: iStock/Guliver

Това е писмо до момичето, което е толкова силна и прекрасна жена по свой специален начин, но понякога се нуждаеш от почивка...

Всяка силна жена има момент в живота си,  който я да събуди и да я накара да осъзнае какво наистина се случва в този луд свят. При всеки това се случва при различни обстоятелства и в различно време. Това е денят, в който наистина започваш да живееш. Силната жена не се нуждае от одобрение от никого и знае къде се намира. Въпреки това, понякога тя може да падне.

И това е добре.

Ако си толкова силна през цялото време, може да се чувстваш невероятно и прекрасно ... Но понякога се нуждаеш от почивка. Обикновено тази почивка е, когато се прибереш вкъщи след дълъг ден, когато си сама вкъщи и усещаш онова чувство... Умът ти е задръстен, сърцето ти бие тежко и чувстваш, че нямаш повече сила. Тези дни са дните, в които се прибираш вкъщи и крещиш, плачеш, хвърляш се под завивките и просто забравяш за света за известно време. Това са дните, в които се страхуваш най-много, но и копнееш. Ужасяваш се, защото мразиш плача и показваш, че си най-слаба в този момент. Дори когато си само вие в стаята и никой не те вижда. Тези дни не се разбират от мнозина, но ти трябва да ги разбереш. Имаш нужда от тях. Имаш нужда от почивка. Отпусни се и не се срамувай от това!

ПОДАРЕТЕ СИ ЛЮБОВТА, КОЯТО ЗАСЛУЖАВАТЕ

Тук съм, за да ти кажа, че е НАЙ-ДОБРЕ ДА СЕ ПРЕДАВАШ ПОНЯКОГА И НЕ БЪДЕШ ТОЛКОВА СИЛНА ВИНАГИ.

Смята се, че плачът е знак за слабост. Далеч е от това. Да, това е знак за емоция, но защо това да е лошо нещо? Когато плачеш означава, че си жив. Дишаш и ходиш по тази земя. Много хора не обичат да го правят, , но това е едно от най-терапевтичните лекарства на този свят.

Да бъдеш силен за другите, когато имат нужда, е смело, но и изисква много усилия. Не се чувствай длъжна винаги да си насреща, не се прави на толкова силна. Почини си.

Животът е бойно поле, ти ръководиш  армията си. Обаче понякога дори началникът се нуждае от малко помощ от войниците си.

Това писмо е до момичето, което е било силно през целия си живот и никога не му е казано, че може да си почине. Ако ти си това момиче, имам още нещо да ти кажа.

Твоите емоции не определят твоята сила. Най-силните действия за една жена е да обича себе си, да бъде себе си и да блести сред онези, които никога не са вярвали, че може да го направи.

Бъди силна, вярвай в себе си, но понякога просто си почини!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама