Магията на ръчно вързаните килими от новозеландска вълна


Магията на ръчно вързаните килими от новозеландска вълна
Снимка: Архив

Обзавеждането на дома минава през задължителната подова настилка за хола, спалнята или детската стая. Истински фурор предизвикват ръчно вързаните килими от новозеландска вълна, които са не само оригинални, но и предлагат много високо качество и пълен комфорт. Какво обаче представляват тези килими, ще прочетете в следващите редове в тази публикация.

Какво представляват ръчно вързаните килими?

В наши дни се предлагат множество ръчно вързаните килими, при които прежди с различни разцветки се увиват ръчно около отделните нишки, които служат за база на подовата настилка. Резултатът е уникален и много по-различен от масовите килими предлагани в различните магазини. Ето защо повечето ценители разчитат именно на този вариант за подовете си.

Тук можем да откроим ръчно вързаните килими „Супер Непал“, които представляват комбинация от новозеландска вълна, която се различава от останалите материали с по-дълги влакна, и коприна, което само по себе си е равно на качество. Тук сме длъжни да споменем, че натуралната вълна от овце в Нова Зеландия, е лъскава и мека, а това спомага за по-добрият ефект при ръчното връзване на килима и уникалната му изработка.

 За никого не е тайна, че ръчните килими са по-скъпи от останалите, но пък за сметка на това са много по-качествени във всяко едно отношение. Потребителят получава ударна доза мекота, топлина и не на последно място, невероятна визия,  от която със сигурност ще останете доволни. Не на последно място поставяме и опциите за богат избор от разцветки и шарки.

Защо да купим ръчно вързан килим от новозеландска вълна?

Комбинацията при килимите „Супер Непал“ от новозеландска вълна и коприна, е много силна и въздейства с положителен знак върху потребителите. Последните получават много високо качество на достъпна цена. Инвестицията в подобен ръчно изработен килим си заслужава, защото вълната от Нова Зеландия е перфектен изолатор, а освен това мръсотията трудно се полепва по подовата настилка, която остава чиста за по-дълго време. Вие пестите не само от топлината в помещението, но и от честото повикване на фирми за почистване и пране на килими.

В обобщение

От всичко посочено до този момент, става ясно, че стриганата от овце новозеландска вълна е сред топ материалите за производство на ръчно вързани килими. Ако държите на истинското качество и желаете известна доза лукс във вашия дом, то тези килими са правилното решение. Вие можете да ги поръчате от интернет от най-добрите онлайн магазини за килими и друг вид подови настилки. Надяваме се, че Ви е било интересно и Ви желаем удобен и практичен дом.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама