На гости в луксозния частен самолет на Ким Кардашиян (ВИДЕО)


На гости в луксозния частен самолет на Ким Кардашиян (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Не е голяма изненада да видим „Ким Кардашиян“ и „частен самолет“ в едно и също изречение - в крайна сметка, главата на клана Кардашиян направи кариера, показвайки на хората как харчи пари и живее луксозно. Според TMZ милиардерската риалити звезда и модел наскоро се е прибрала в Лос Анджелис от Милано на борда на частен самолет на стойност приблизително 95 милиона долара. Но луксозното летящо превозно средство, Gulfstream G65OER, не е обикновен самолет, а персонализиран според стандартите и строгите спецификации на Ким, добавяйки още 60 милиона долара за реновациите.

41-годишната знаменитост е чакала повече от година, за да бъде завършен интериорният дизайн на самолета. Със същия уникален бежов цвят, който украсява превозните ѝ средства, новият Gulfstream G65OER е обзаведен от дизайнерите Томи Клементс и Уолдо Фернандес.

7 МАЛКИ ПРОМЕНИ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА НАСТРОЕНИЕТО У ДОМА

Във видео, публикувано в социалните медии от близкия приятел и гримьор Марио Дедиванович, Кардашиян показва зашеметяващото пространство в кабината и функционалността на дизайна. Всичко е с покритие от висококачествен кашмир, дори тавана, а седалките са кожени. По отношение на самата конструкция обаче Gulfstream G65OER е един от най-впечатляващите частни самолети, налични в момента на пазара. Друг горд собственик на същия модел е Джеф Безос.

Вътре има възможност за управление на телевизорите, температурата и осветлението със смарт устройство. Както се вижда в клипа, има големи прозорци, спалня, дневна и какво ли още не.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама