На гости в порасналата "къща за кукли" на Ема Робъртс (СНИМКИ)


На гости в порасналата "къща за кукли" на Ема Робъртс (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Домът носи различен смисъл за всеки човек – за едни той е пристан, където се връщат постоянно, за други убежище, в което прекарват по-голямата част от времето си, а за трети – място, което да споделят с близки и приятели.

“Домът е като утроба“, каза актрисата и продуцент Ема Робъртс, добавяйки, че новата ѝ резиденция в Лос Анджелис е мястото, на което се чувства защитена и щастлива.

„Не винаги съм имала това – мисля, че съм живял в 10 къщи до 15-годишна – така че за мен сега, имайки син, исках място, което да се чувства наистина наше.“

Как изглежда домът на Ема Робъртс

Пред Architectural Digest Робъртс, обяснява, че е била поразена от мястото, след като го е видяла като обява за къща под наем в Instagram. Решила да отиде да го види на живо и накрая попитала собственика дали ще обмисли продажбата му. И всичко се случило като с магия!

Вижте още: Вижте ексцентричния дом на гаджето на Селена Гомес (СНИМКИ + ВИДЕО)

След няколко самопровъзгласили се „неуспешни“ опита да декорира сама, Робъртс се обърнала към звездните дизайнери Луиза Пиърс и Емили Уорд, с които е работила в предишното си жилище. Първата им стъпка била просто да пребоядисат ярко белите стени в слонова кост, за да започнат да внасят топлина, дълбочина и излъчване на безвремие в пространството.

„Искаме една къща да изглежда така, сякаш е на 50 години. Никога не искаме домът да изглежда нов.“

Придържайки се към този подход, те запазили много мебели, които Робъртс вече притежавала, правейки неща като претапициране на дивана в официалния хол, за да дадат нов живот на старите вещи. Те също така включили голяма част от изкуството, което Робъртс вече имала, и направиха място за нейните колекции от кукли, книги и ретро списания.

„Минимализмът не е силната ми страна“, казва актрисата със смях. „Всяка къща, в която някога съм живяла, ми се струва малко като любопитен шкаф. Хареса ми идеята да направя своя собствена пораснала къща за кукли“, казва блондинката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама