На разходка в модерния дом на Гуинет Полтроу (СНИМКИ и ВИДЕО)


На разходка в модерния дом на Гуинет Полтроу (СНИМКИ и ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Винаги сме обичали виртуалните разходки в домовете на известните! И понеже днес ще посетим дома на Гуинет Полтроу в Монтесито, Калифорния, се чувстваме длъжни да ви успокоим, че никъде в интериора не присъстват свещи с интимния аромат на Гуинет, които по принцип са част асортимента на компанията ѝ Goop, нито пък спрейове за отблъскване на емоционални вампири. Въпреки това, домът ѝ със сигурност може да впечатли всеки!

В огромното имение, разбира се, присъстват безброй елементи, специално предназначени да подхранват ума, тялото и душата, но те просто са по-дискретни - неща като витрувиански пропорции, свещени геометрии и множество фино изработени архитектурни детайли, които заедно представляват нюансирана интерпретация на интериорния уелнес.

Тъй като това е първото „изложение” на дома на актрисата пред Architectural Digest, тя сподели, че: „Силата на къщата е в тънкостите на светлината и пространството. Освен това, прекарахме много време в оценка на семейните модели - как всъщност живеем, какво ни кара да се чувстваме най-удобно. Фокусът беше върху преживяването, емоцията.”

Полтроу за първи път е завладяна от магията на Монтесито по време на следването си в университета в Санта Барбара, което прекъсва преждевременно, за да снима” „Винаги съм гравитирал към Санта Барбара. Дори когато живеех в Лондон, водихме децата на почивка в района. Това беше нашето сладко бижу за бягство в САЩ.“, казва тя.

Домът на Гуинет и съпруга ѝ наистина лъха на спокойствие, а ако някой се затруднява да го намери, може да успокои сетивата си в пълноценния спа център с гореща вана, студена вана, сауна и парна баня.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама