Нежни био продукти за дома


Нежни био продукти за дома
Снимка: iStock

Замисляли ли сте се какво се съдържа в перилните препарати, които обикновено използвате? Кратка справка ще ви запознае с куп агресивни химикали и изкуствени съединения, голяма част от които са отговорни за постоянно раздразнената ви кожата. И всички тези съставки се изхвърлят в природата, която толкова много обичаме.

Какво, ако ви кажем, че съществува алтернатива – доказано ефективна в отстраняването на замърсявания и на 100% щадяща към дори и най-чувствителната кожа, без да замърсява околната среда? В следващите редове ще ви запознаем с един производител, вдъхновен от природата и любовта си към нея, който създаде най-добрата натурална алтернатива за всяка домакиня.

Био прах за пране, омекотител и сапун за петна – Всичко от природата

Не е необходимо да изпирате дрехите си с най-агресивните почистващи препарати, особено когато има по-достъпно и нежно решение. За всички, които търсят достатъчно ефективен и щадящ продукт създаде био прах за пране, който се справя безупречно в качественото изпиране на дрехите. Благодарение на натуралните си съставки, перилният продукт не дразни кожата, което го превръща в изключително подходящ избор за новородени и подрастващи деца, както и за хора с чувствителна кожа и състояния на атопичен дерматит, псориазис, суха кожа и т.н.

Дори и за най-упоритите петна има решение, отново вдъхновено от природата. Сапунът за петна от Амалина включва в състава си само органични съставки и натурални аромати, които го правят изключително ефективен в отстраняването на петна по дрехите от кафе, вино, сок, кетчуп, различни видове мазнина или наслоена в тъканта мръсотия. Просто нанесете от сапуна върху петното, оставете да подейства, след което изперете с био прах за пране. С изненада ще откриете, че от петната е останал само споменът за тях! Също така може да разгледате и препаратът за петна от Амалина, имащ същия ефект и действие, но при други условия.

За да ухае прането ви приятно, а тъканите да се съхранят максимално дълго комбинирайте с био омекотител от Амалина – за чисти, свежи и безупречно изпрани дрехи, без досадни гънки и нужда от гладене.

Най-хубавата част от използването на натурални био продукти в домакинството е, че помагате на околната среда. За разлика от останалите препарати, био продуктите на Амалина не замърсяват околната среда с вредни детергенти и агресивни химикали и се грижат за по-чиста природа. За нас, децата ни и бъдещите поколения.

Лавандулов спрей за спокоен сън Амалина

Тялото ви копнее за почивка, но умът ви е претоварен от мисли, отново? На помощ идва спреят за сън от Амалина. На 100% натурален природен продукт, който ще помогне на умът ви да се отпусне по естествен начин, отдавайки се на пълноценния сън, за който копнеете от толкова време.

Етеричното масло от лавандула е с доказани през вековете успокояващи свойства върху човешката психика. То е особено ефективно средство в борбата със стреса, безпокойството и тревожността, които често ни съпътстват точно през нощта, в миговете когато просто имаме нужда да се наспим. В комбинация с допълнително включената в състава ванилия, спреят за сън Амалина е особено ефективен в борбата с различни видове безсъние - без странични ефекти и без риск от привикване.

Богато разнообразие от нежни био продукти за дома ви очаква в онлайн магазина на Amalina.eu - сега на специална пролетна цена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама