Нежни био продукти за дома


Нежни био продукти за дома
Снимка: iStock

Замисляли ли сте се какво се съдържа в перилните препарати, които обикновено използвате? Кратка справка ще ви запознае с куп агресивни химикали и изкуствени съединения, голяма част от които са отговорни за постоянно раздразнената ви кожата. И всички тези съставки се изхвърлят в природата, която толкова много обичаме.

Какво, ако ви кажем, че съществува алтернатива – доказано ефективна в отстраняването на замърсявания и на 100% щадяща към дори и най-чувствителната кожа, без да замърсява околната среда? В следващите редове ще ви запознаем с един производител, вдъхновен от природата и любовта си към нея, който създаде най-добрата натурална алтернатива за всяка домакиня.

Био прах за пране, омекотител и сапун за петна – Всичко от природата

Не е необходимо да изпирате дрехите си с най-агресивните почистващи препарати, особено когато има по-достъпно и нежно решение. За всички, които търсят достатъчно ефективен и щадящ продукт създаде био прах за пране, който се справя безупречно в качественото изпиране на дрехите. Благодарение на натуралните си съставки, перилният продукт не дразни кожата, което го превръща в изключително подходящ избор за новородени и подрастващи деца, както и за хора с чувствителна кожа и състояния на атопичен дерматит, псориазис, суха кожа и т.н.

Дори и за най-упоритите петна има решение, отново вдъхновено от природата. Сапунът за петна от Амалина включва в състава си само органични съставки и натурални аромати, които го правят изключително ефективен в отстраняването на петна по дрехите от кафе, вино, сок, кетчуп, различни видове мазнина или наслоена в тъканта мръсотия. Просто нанесете от сапуна върху петното, оставете да подейства, след което изперете с био прах за пране. С изненада ще откриете, че от петната е останал само споменът за тях! Също така може да разгледате и препаратът за петна от Амалина, имащ същия ефект и действие, но при други условия.

За да ухае прането ви приятно, а тъканите да се съхранят максимално дълго комбинирайте с био омекотител от Амалина – за чисти, свежи и безупречно изпрани дрехи, без досадни гънки и нужда от гладене.

Най-хубавата част от използването на натурални био продукти в домакинството е, че помагате на околната среда. За разлика от останалите препарати, био продуктите на Амалина не замърсяват околната среда с вредни детергенти и агресивни химикали и се грижат за по-чиста природа. За нас, децата ни и бъдещите поколения.

Лавандулов спрей за спокоен сън Амалина

Тялото ви копнее за почивка, но умът ви е претоварен от мисли, отново? На помощ идва спреят за сън от Амалина. На 100% натурален природен продукт, който ще помогне на умът ви да се отпусне по естествен начин, отдавайки се на пълноценния сън, за който копнеете от толкова време.

Етеричното масло от лавандула е с доказани през вековете успокояващи свойства върху човешката психика. То е особено ефективно средство в борбата със стреса, безпокойството и тревожността, които често ни съпътстват точно през нощта, в миговете когато просто имаме нужда да се наспим. В комбинация с допълнително включената в състава ванилия, спреят за сън Амалина е особено ефективен в борбата с различни видове безсъние - без странични ефекти и без риск от привикване.

Богато разнообразие от нежни био продукти за дома ви очаква в онлайн магазина на Amalina.eu - сега на специална пролетна цена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама