Нещата у дома, които изглеждат бабешки


Нещата у дома, които изглеждат бабешки
Снимка: iStock/Guliver

Далеч сме от мисълта да отправяме критика относно обзавеждането на дома на вашите прародители. Това обаче не означава, че и вашият дом трябва да бъде обзаведен по техния вкус. Може би сте чували да казват за нечий дом, че има  бабешки интериор. 

Има няколко вещи, които нямат място в дома ви, за да не се наредите в този списък.

Гоблени на стената

Днес това е само актуално допълнение, което трябва да се напасне с останалата част на интериора.

Изкуствени цветя

Това е истинска отживелица. По тях се събира много прах и не трябва да продължавате да ги пазите в дома си. Те имат ролята на декорация и лесно могат да се заменят с естествени.

Дори на енергийно ниво е много вредно да държите изкуствени цветя в дома си. Те изпиват положителната енергия от жилището и може да донесе много беди и нещастия.

Естествените цветя са много по-икономичен вариант и ще донесат истинска красота в дома ви, обогати въздуха, а и ще ухае добре.

Покривка върху дивана

Имаме предвид одеялата, които мнозина използват за защита на повърхността на дивана. Това прилича на старите китеници върху диваните.

Ако ви е страх да не направите петна по дивана, не се хранете в хола.

Плетени покривки

Мнозина си мислят, че ръчно изработените декорации са чудесно допълнение на интериора. Но много от тези неща са по-скоро старомодни. Спомнете си  плетените покривчици или шарени подложки за столчета.

Ако столът не ви е удобен, потърсете друга по-малко старомодна алтернатива. На пазара се предлагат много ефектни възглавници, които може да използвате върху столчета.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама