Как да направя (раз)личен подарък за Коледа?


Как да направя (раз)личен подарък за Коледа?
Снимка: Мебели Виденов

Празниците са време за лично общуване със семейство и приятели, за сладка почивка и свежи разходки, за създаване на топли и незабравими спомени. Още с настъпването на декември започваме подготовката с трепетно очакване - подреждаме дома, украсяваме елхата, избираме подаръци. Но ето, че пак изниква въпросът какво да сложим под елхата, така че да зарадваме истински близките си. Децата пишат писмо до Дядо Коледа, а ние деликатно повдигаме темата, надявайки се на идея или поне подсказка, но често такава няма. А вече сме подарявали толкова неща, че списъкът отдавна е изчерпан, а интересните нови предложения са рядкост.

Ето защо създадохме Карта ВАУЧЕР Виденов, която е израз на любов и внимание, на личния подарък. С нея обичаните от вас хора сами избират, каквото им хареса, и остават с приятен спомен от направения различен подарък. Представете си радостта в очите и сърцата на близките ви от разопаковането на един красив, практичен и същевременно желан подарък, защото кой би се поколебал да подмени нещо старо или да избере нещо ново за дома си. А и всеки от нас вече е набелязал своите нови любими мебели и само чака удобна възможност, каквато е Карта ВАУЧЕР Виденов, за да си ги набави. Във време, когато стоим все повече у дома и работим от вкъщи, домът добива нова неизмерима стойност. Затова и подаръкът за дома е толкова личен. Ето защо тази година не се колебайте повече и изненадайте близките си с Карта ВАУЧЕР Виденов под елхата. Направете (раз)личен подарък. За една по-лична Коледа.

Карта ВАУЧЕР Виденов е в красива опаковка, подходяща за подарък. Може да поръчате карта ВАУЧЕР Виденов само с няколко клика на videnov.bg/voucher или на място във всеки един от магазините на Mебели Виденов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Коледен дух


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички