Коледа през юли – 5 забавни идеи


Коледа през юли – 5 забавни идеи
Снимка: Emag

Подаръци, добро настроение, вкусна храна, почивка – всичко това не е запазена територия само за Коледа, в което можем да се убедим с помощта на актуалната кампания на популярната онлайн шопинг дестинация eMAG. За КОЛЕДА ПРЕЗ ЮЛИ те са ни подготвили хиляди оферти в най-разообразни категории, с които всеки ден става празник. А през целия месец юли можем да се възползваме и от опция за безплатна доставка за поръчки над 19.99 лв. до easybox шкафчета, при която няма значение дали поръчваме от eMAG или от Marketplace търговец на платформата, защото се плаща еднаква такса за отговарящи на условията за доставка до easybox продукти (на ниво търговец, а не за обща сума на поръчката в кошницата).

И ако това не е достатъчно, за да прегърнете Коледното настроение в разгара на лятото, ето 5 забавни идеи, които да ви вдъхновят:

1.      Коледна вечеря на открито: Организирайте лятна коледна вечеря в градината или на терасата. Украсете с цветни лампички и аранжирайте масата в червено, зелено и златисто. Поднесете летен вариант на любимите ви коледни ястия, например може да смените свинското със сьомга, а червеното вино да е „тинто да верано”, с добавена лимонена сода и лед. Създайте плейлист с коледни песни, които да звучат по време на вечерята, и организирайте любими коледни игри на масата.

На помощ ще ви дойдат офертите от „Коледа през юли” на eMAG като хладилника с фризер Beko RCSA406K40DWN с диспенсър за вода, с който и в най-голямата жега ще имаме свежи продукти и студени напитки, многото предложения за градината и за готвене и сервиране.

2.      Лятна коледна елха: Направете си собствена „лятна” коледна елха. Използвайте палма, някое цъфнало растение или плажен чадър, които можете да украсите с гирлянди, светлини, малки плажни топки, нанизи с пуканки, мидички като орнаменти… Важното е да се забавлявате и да направите една уникална украса за дома ви, създаваща чудесно настроение, а ако търсите още идеи за декорация на дома, просто проверете предложенията, включени в „Коледа през юли” на eMAG.

3.      Коледна филмова вечер: Организирайте си коледна филмова вечер – под звездите или у дома. Направете коледни курабийки, гарнирани със сладолед, и се насладете на класики като „Сам вкъщи”, „Замръзналото кралство” или „Наистина любов”.

4.      Коледно парти: Всеки може да направи плажно парти, но с тема Коледа през юли то може да стане наистина паметно. Тематична украса, слънчеви очила на коледния елф, изваден от кутията, коледни шапки, докато се разхлаждаме в басейна – със сигурност всичките ви приятели ще говорят с месеци за това.

5.      Подаръци за всички: нов телефон за вас, гейминг лаптоп за тийнейджъра,  електрическа тротинетка за порасналите момчета или играчка като електрическата кола с дистанционно управление Mappy, червен Mercedes Benz ML350 за децата – подаръците винаги са повод за радост, и за който ги дава, както и за тези, които ги получават. А до 16 юли в eMAG можем да ги купим и на разсрочено плащане за 10 или 20 вноски, без напрежение за месечния ни бюджет.

„Коледа през юли” идва и с добре познатите предимства на пазаруването от eMAG – изкушаващи оферти, богато разнообразие, удобни филтри и различни опции за плащане, включително разсрочено, без оскъпяване. Може да пазаруваме и в движение – с мобилното им приложение, а освен безплатна доставка до easybox за поръчки над 19,99 лв., да получим продуктите си с доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната: куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG. Онлайн ритейлърът напомня и че офертите за кампанията важат до изчерпване на количествата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Коледен дух


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички