Бананов хляб без глутен


Бананов хляб без глутен
Снимка: foodieboulevard.com

Приготвя се точно с три продукта и отнема 5 минути за подготовка и 45 минути за печене.

Необходими продукти:

4 яйца

2 банана

8 с.л. кокосово брашно

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната на 160 градуса с вентилатор.

С помощта на чопър, пасатор, мощен блендер или кухненски робот пасирайте всички продукти до пълно хомогенизиране.

Изсипете сместа в продълговата силиконова форма.

Печете кекса 45 минути на 160 градуса с вентилатор.

Охладете напълно и нарежете.

Източник: foodieboulevard.com

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама