Кашкавал пане по учебник


Кашкавал пане по учебник
Снимка: iStock/Guliver

Необходими продукти:

400 г кашкавал

3 яйца

150 г брашно

1 щипка сол

олио - за пържене

Вижте още: Супер полезен и вкусен пилешки пастет

Начин на приготвяне: 

Режем кашкавала на филии с дебелина около 1 см. Прибираме нарязания кашкавал във фризера за половин час.

Разбиваме яйцата с вилица и им добавяме щипка сол. В купичка или дълбока чиния сипваме студена вода.

Вадим кашкавала от фризера и започваме да панираме, като потапяме филиите първо в ледената вода, след това в брашното, после в яйце, отново в брашно и накрая в яйце.

Пържим кашкавала в загрято олио, докато придобие приятен загар.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама