Крехко месо в буркан, което ще хапвате цяла зима


Крехко месо в буркан, което ще хапвате цяла зима
Снимка: iStock

Ако сте купили по-голямо количество месо (или пък имате домашно), с тази рецепта то ще издържи няколко месеца. А най-хубавата новина е, че ще имате крехко месо за бързи и вкусни гозби!

Вижте още: Рецептата за пиле с начос на Камерън Диас, по която всички полудяха (ВИДЕО)

Продукти за голям буркан:

800 г месо

2 ч.л. сол

10-12 зърна черен пипер

2-3 дафинови лист

Начин на приготвяне:

Месото се нарязва на средно големи парчета и се нарежда плътно в буркана като между него се слагат сол, дафинов лист и черен пипер. Затваря се и се вари три часа. Готово е за директна консумация и за добавяне към манджи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Рецепти


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама