Омлет с гъби


Омлет с гъби
Снимка: iStock/Guliver

Когато нямате много време, омлетът винаги спасява положението.

Необходими продукти:

5 яйца

1 чашка прясно мляко

50 гр олио

150 гр гъби

1/2 кафена чашка вода

сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

Гъбите се почистват, измиват и се нарязват на дребно заедно с пънчетата. Задушават се в половината от мазнината и водата до омекване. Прибавят се към разбитите с млякото яйца и се разбъркват добре. От сместа се изпържват омлети от двете страни до зачервяване в останалата мазнина. Поднасят се веднага с подходяща гарнитура.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Рецепти


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички