Приложението, което подлуди Facebook (снимки)


Приложението, което подлуди Facebook (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

Понякога се чудите как ще изглеждате на 60 години и колко бръчки ще се появят по лицето ви? С приложението FaceApp можете за секунди да се пренесете в бъдещето и да отговорите на въпросите си.

FaceApp се появява на пазара още през 2017, но не набира популярност заради различни недостатъци. Наскоро са премахнати бъговете и са подобрени повечето характеристики. В последните няколко дни приложението е повече от актуално, а в социалните мрежи като Facebook и Instagram непрестанно се появяват снимки, обработени с програмата.

Новите възможности са интересни за голяма част от аудиторията, от напълно обикновени хора до звезди. Потребителите непрестанно качват свои снимки в напреднала възраст, някои страници са преработили фотографии на известни личности, а други, като рапъра Дрейк, сами са добавили такива в профила си.

Вижте тази публикация в Instagram.

Best caption wins ovo tickets

Публикация, споделена от champagnepapi (@champagnepapi) на

Ето как биха изглеждали Джъстин Бийбър и Maluma:

Приложението работи чрез изкуствен интелект и може да направи много повече от това да ви състари. Част от него са ефекти като подмладяване, усмивка или пък смяна на пола.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама