Топи се в устата: Телешко варено по рецепта на баба


Топи се в устата: Телешко варено по рецепта на баба
Снимка: iStock

Необходими продукти:

500 г с кокал телешко месо

250 г картофи

250 г домати

250 г моркови

250 г дребни лукчета

целина - корен

сол

черен пипер - на зърна

Вижте още: Жестоко домашно кьопоолу

Начин на приготвяне:

Месото се вари със сол на вкус, докато е почти готово. Нарязва се на порции.

Лукчетата (цели, обелени и почистени), морковите се нарязват на парчета и заедно с черния пипер се слагат в тенджерата и се варят около 20 минути. Добавят се картофите (пак на големи парчета) и целината.

След 15 минути се добавят и нарязани на едро домати. Вари се, докато картофите са готови.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама