За лятно градинско парти: Коктейли с шприц (ВИДЕО)


За лятно градинско парти: Коктейли с шприц (ВИДЕО)
Снимка: Chandon Garden Spritz

Ще ни отнеме много време, за да изброим всички причини, заради които обичаме лятото. Само ще споменем – топло време, ярки цветове, море и забавления на открито... И тъй като харесваме срещите с приятели, днес ще ви покажем как можете да ги поглезите с Chandon Garden Spritz. Като начало ще ви разкажем повече за този висококачествен и натурален шприц, който произлиза от прекрасната Аржентина.

Chandon Garden Spritz представлява перфектен баланс между сладост и горчив вкус. Той е бленд от изключително газирано вино и битер, създаден по автентична рецепта от свежи портокали, местно производство, накистнати в алкохол заедно със сушени портокалови кори, зелени и сладки ароматни подправки, внимателно подбрани от най-добрите тероари в света. Основата е изключителното вино Chandon Brut, бленд от шардоне, пино ноар и семийон, създадено с бавна ферментация по метода Шармат, за да се запазят експресивните му плодови аромати.

Chandon Garden Spritz е 100% натурален шприц. Без изкуствени аромати и оцветители, с два пъти повече балончета и наполовина по-малко захар от класическия шприц. Можете да го консумирате директно или да го комбинирате с други съставки. Ето и как ви препоръчваме да го пиете:

Имате нужда от:

180 мл Chandon Garden Spritz

3 кубчета лед

розмарин

резен сушен или пресен портокал

Налейте Chandon Garden Spritz в широка чаша за вино. Добавете 3-4 кубчета лед. Украсете с пресен розмарин и резен изсушен или пресен портокал.

За повече лятно настроение съчетайте Chandon Garden Spritz с подходяща храна. Той се комбинира идеално с пикантна азиатска кухня, суши, отлежало сирена чедър, сушени екзотични плодове и ядки. 

И тъй като оранжевото е много актуален цвят този сезон – декорирайте градинското си парти в този нюанс – украса, салфетки, чинии... Всички нюанси на портокаловото се асоциират с топлота и ентусиазъм. Нека да бъде наслада за всички сетива.

Chandon Garden Spritz е повод за едно възхитително лято, с множество слънчеви събирания в компанията на добри приятели. Сега може да си кажете наздраве за всеки повод.

*Консумирайте Chandon Garden Spritz отговорно!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички