Застройка за супа, която не се пресича


Застройка за супа, която не се пресича
Снимка: iStock/Guliver

Много български супи се правят със застройка, но понякога тя се пресича и става на "парцали". Което определено не е приятно нито визуално, нито при ядене. Затова днес ще ви покажем как може лесно да направите застройка, подходяща за пилешка супа или супа топчета.

Необходими продукти:

1 жълтък, 1/2 ч.ч. кисело мляко (около 100 гр), 1 ч.л. брашно и 2-3 капки лимонов сок.

Начин на приготвяне:

Смесете всички съставки до образуването на еднородна смес. След това сложете един черпак от топлата супа и бъркайте, докато се уеднакви температурата. Сипете застройката в супата бавно и на тънка струйка, при непрестанно бъркане. Ако я изсипете прекалено бързо, ще се пресече. Върнете на котлона за още 5 минути.

 

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че сте с нас тук и сега!

Времената са трудни и ние имаме нужда от вашата помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на iWoman.bg. Благодарим ви!

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд ЕООД

IBAN: BG53UBBS80021021528420

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за iWoman.bg

Iwoman.bg

Още по темата


Още от Рецепти


Реклама
Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама