Застройка за супа, която не се пресича


Застройка за супа, която не се пресича
Снимка: iStock/Guliver

Много български супи се правят със застройка, но понякога тя се пресича и става на "парцали". Което определено не е приятно нито визуално, нито при ядене. Затова днес ще ви покажем как може лесно да направите застройка, подходяща за пилешка супа или супа топчета.

Необходими продукти:

1 жълтък, 1/2 ч.ч. кисело мляко (около 100 гр), 1 ч.л. брашно и 2-3 капки лимонов сок.

Начин на приготвяне:

Смесете всички съставки до образуването на еднородна смес. След това сложете един черпак от топлата супа и бъркайте, докато се уеднакви температурата. Сипете застройката в супата бавно и на тънка струйка, при непрестанно бъркане. Ако я изсипете прекалено бързо, ще се пресече. Върнете на котлона за още 5 минути.

 

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че сте с нас тук и сега!

Времената са трудни и ние имаме нужда от вашата помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на iWoman.bg. Благодарим ви!

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд ЕООД

IBAN: BG53UBBS80021021528420

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за iWoman.bg

Iwoman.bg

Още по темата


Още от Рецепти


Реклама
Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама