20-и коледен благотворителен базар на IWC


20-и коледен благотворителен базар на IWC

Светът ще дойде при вас за 20-и път на 7 декември, неделя, когато отваря врати традиционният благотворителен базар на Международния женски клуб в София (IWC-София). Мястото отново е Интер Експо Център, а началният час – 10.30.

Първият благотворителен базар на Международния женски клуб в София се провежда през 1994 г. и с всяка изминала година инициативата става все по-успешна. Базарът е събитие, което се случва с активното участие на международната и дипломатическата общност в България, благодарение на неуморния безвъзмезден труд на стотици доброволци от различни държави, както и на подкрепата на местния и чуждестранния бизнес.

Главната цел на базара, който предоставя на своите посетители един ден, изпълнен с разнородни изкушения (храни, напитки, играчки, подаръци, сувенири, бижута, козметика) и забавления от цял свят, е да бъде основен източник на финансиране на проектите на Благотворителната фондация към Клуба - образователни програми, програми за деинституционализация и социална интеграция, подкрепа на хора с увреждания, на жени и възрастни хора, както и на деца, лишени от родителска грижа.


 

Тази година Базарът отново ще представи цветовете, вкусовете и ароматите на държави от 5 континента, които, освен с националните си щандове, ще бъдат представени и в културната програма на събитието, която през целия ден ще върви на 2 сцени – във фоайето на Интер Експо Център и в зала 4.

За втора поредна година, в партньорство с организацията за оползотворяване на отпадъци от опаковки Екопак, Благотворителният базар ще бъде и едно по-зелено място. В зали 3 и 4 на Интер Експо център, в които се провежда събитието, ще бъдат поставени контейнери за разделно събиране на хартия, пластмаса и стъкло, а на всички щандове ще бъдат предоставени цветни торби за събиране на различните видове отпадъци.

Билет за 20-и Благотворителен базар на Международния женски клуб: 3 лева

Вход свободен: за деца до 12 години

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама