4 подаръка за 1 юни, които развиват детското въображение


4 подаръка за 1 юни, които развиват детското въображение
Снимка: iStock

Малки и големи с нетърпение очакват онзи ден в годината, който е посветен на най-важните хора - децата. Не е изненадващо, че всички обичаме 1 юни, защото имаме възможност да прекараме цял ден с мъниците си – да играем, да четем книжки и какво ли още не. Сигурни сме, че на всички майки им е омръзнало от плюшени и пластмасови играчки, които освен че заемат място, предизвикват едва 10-минутна радост преди да бъдат забравени в коша с играчки. Ето защо днес ще ви дадем няколко идеи за супер готини подаръци за 1 юни, които развиват детското въображение, а и не само.

1. За децата, които се учат да четат

Не е нужно детенцето ви да е първи клас, за да прояви интерес към книжките. Дори напротив, много мъници искат да се запознаят с необятния свят на буквите и четенето още на 4-5 годишна възраст. Комплектът „Аз се уча да чета” на „Клевър Бук” се състои от 6 книжки, които съдържат увлекателна истории, написани с кратки изречения и подходящ едър шрифт. Допълнителната ценност на книжките от поредицата „Аз се уча да чета“ е, че те учат децата ни как да бъдат по-смели, по-дружелюбни, по-мили и по-добри.

2. За децата, които искат да творят добро

Играта с карти е не само забавна, социална и образователна, но и отдалечава децата от екраните! Предлагаме ви да се доверите на прекрасните комплекти на "Клевър Бук", които са и с лятно намаление. Този летен подарък съдържа специално подбрани карти и игри, които да радват детето не само на 1-ви юни, но и още дълго време. И тъй като в днешния забързан свят, едно от най-важните качества е да си добър, ви препоръчваме комплекта, включващ 100 игри с добри дела, „Мис Моли и училището по доброта” и „Мис Моли и училището по добри маниери”.

3. За малките готвачи

Ако детето ви вече проявява интерес към храната и вие търсите интересни начини, за да го запознаете с рецепти и съвети за здравето - вижте това страхотно предложение от „Клевър Бук”. Включва книга с над 150 рецепти за бебета и деца, изтриваеми карти за игра, маркер и книжка, картина за оцветяване, моливи и флумастри.

 

4. За големите деца на път

Скуката на по-големите деца по време на път не е толкова звучна и зрелищна, като тази на по-малките, но е също толкова дразнеща, нали? Ако искате да съкратите времето на безцелно зяпане в телефона и слушането на музика или направо да го замените с нещо друго, ние ви предлагаме "Торбичка за ГОЛЕМИ деца на път". В нея ще намерите "120 игри против скука", "Тествай своята интелигентност", "Игри с думи", "Училище за детективи 2 - в Тайнствения замък", както и маркери.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама