4 подаръка за 1 юни, които развиват детското въображение


4 подаръка за 1 юни, които развиват детското въображение
Снимка: iStock

Малки и големи с нетърпение очакват онзи ден в годината, който е посветен на най-важните хора - децата. Не е изненадващо, че всички обичаме 1 юни, защото имаме възможност да прекараме цял ден с мъниците си – да играем, да четем книжки и какво ли още не. Сигурни сме, че на всички майки им е омръзнало от плюшени и пластмасови играчки, които освен че заемат място, предизвикват едва 10-минутна радост преди да бъдат забравени в коша с играчки. Ето защо днес ще ви дадем няколко идеи за супер готини подаръци за 1 юни, които развиват детското въображение, а и не само.

1. За децата, които се учат да четат

Не е нужно детенцето ви да е първи клас, за да прояви интерес към книжките. Дори напротив, много мъници искат да се запознаят с необятния свят на буквите и четенето още на 4-5 годишна възраст. Комплектът „Аз се уча да чета” на „Клевър Бук” се състои от 6 книжки, които съдържат увлекателна истории, написани с кратки изречения и подходящ едър шрифт. Допълнителната ценност на книжките от поредицата „Аз се уча да чета“ е, че те учат децата ни как да бъдат по-смели, по-дружелюбни, по-мили и по-добри.

2. За децата, които искат да творят добро

Играта с карти е не само забавна, социална и образователна, но и отдалечава децата от екраните! Предлагаме ви да се доверите на прекрасните комплекти на "Клевър Бук", които са и с лятно намаление. Този летен подарък съдържа специално подбрани карти и игри, които да радват детето не само на 1-ви юни, но и още дълго време. И тъй като в днешния забързан свят, едно от най-важните качества е да си добър, ви препоръчваме комплекта, включващ 100 игри с добри дела, „Мис Моли и училището по доброта” и „Мис Моли и училището по добри маниери”.

3. За малките готвачи

Ако детето ви вече проявява интерес към храната и вие търсите интересни начини, за да го запознаете с рецепти и съвети за здравето - вижте това страхотно предложение от „Клевър Бук”. Включва книга с над 150 рецепти за бебета и деца, изтриваеми карти за игра, маркер и книжка, картина за оцветяване, моливи и флумастри.

 

4. За големите деца на път

Скуката на по-големите деца по време на път не е толкова звучна и зрелищна, като тази на по-малките, но е също толкова дразнеща, нали? Ако искате да съкратите времето на безцелно зяпане в телефона и слушането на музика или направо да го замените с нещо друго, ние ви предлагаме "Торбичка за ГОЛЕМИ деца на път". В нея ще намерите "120 игри против скука", "Тествай своята интелигентност", "Игри с думи", "Училище за детективи 2 - в Тайнствения замък", както и маркери.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама
Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама