Бивши звездни двойки, които отглеждат децата си съвместно


Бивши звездни двойки, които отглеждат децата си съвместно
Снимка: Getty Images/Guliver

Прекратяването на връзка или брак никога не е лесно, особено когато има деца. Ако добавим и слава в уравнението, в един момент цял свят наблюдава личната ви драма. Но, разбира се, има известни личности, които са успели да се справят въпреки предизвикателствата. Техният приоритет е бил само и единствено щастието на децата. Когато двама любящи родители работят заедно за обща цел в името на малчуганите си, няма нищо невъзможно. Ето част от известните майки и татковци, които отглеждат съвместно децата си, макар вече да не са двойки.

6 ЗВЕЗДИ, КОИТО ИМАТ БИЗНЕСИ С МИСЪЛ ЗА ПРИРОДАТА

1. Гуинет Полтроу и Крис Мартин

Двойката сложи край на 10-годишния си брак през 2014, но така и не спря да бъде семейство за децата си - Епъл и Мойсей. В интервю от 2020 Полтроу каза, че тя и Мартин общуват добре и дават „най-доброто от себе си. Което те кара да осъзнаеш, че не е нужно да губиш нищо."

2. Брус Уилис и Деми Мур

Брус Уилис и Деми Мур са разведени повече от 20 години, но никога не са преставали да бъдат страхотни родители на децата си. Освен това, двамата наистина са успели да останат добри приятели след раздялата.

Дъщеря им Румър Уилис споделя едно просто правило, което родителите ѝ спазвали почти религиозно: прекарвайте време всички заедно. „Никога не ми се е налагало да разделям ваканции или рождени дни.” споделя Румър.

3. Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Въпреки развода си, Бен Афлек и Дженифър Гарнър винаги са говорили ласкателно за другия. В интервю Афлек разкри, че е късметлия да има Гарнър като „партньор в съвместното отглеждане на техните 3 красиви деца.”

Дженифър пък сподели как е завела децата им на снимките на Афлек за „Лигата на справедливостта” в Лондон, за да могат децата им да се порадват на съвместна европейска ваканция.

4. Миранда Кер и Орландо Блум

За Миранда Кер и Орландо Блум ключът към съвместното родителство е детето им Флин да има щастливи родители. Кер вече е омъжена за Евън Шпигел, докато Блум посрещна на бял свят дъщеричка от Кейти Пери през 2020 г.

5. Дженифър Лопес и Марк Антъни

Дженифър Лопес и Марк Антъни са разделени от 10 години и се грижат заедно красивите си близнаци Еми и Максимилиан. Лопес признава, че има предизвикателства в съвместното родителство, но с бившия ѝ съпруг са останали приятели и са много подкрепящи.

6. Брадли Купър и Ирина Шейк

За Ирина Шейк, която има дъщеря Леа от Брадли Купър, съвместното родителство не се различава от обикновеното родителство. Тя споделя, че никога не е разбирала термина, защото винаги, когато е с дъщеря си, тя е 100% отдадена като майка, а Брадли прави същото като баща.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама