4 приказни цветови комбинации за есенна сватба


4 приказни цветови комбинации за есенна сватба

Ако ви предстои да се вречете във вечна вярност на своя любим през наближаващите есенни месеци, то най-вероятно вече сте в трепетна подготовка за събитието. Покани, цветя, покривки… Списъкът е наистина неизчерпаем! В случай, че все още не сте избрали основните цветове на сватбата, днес ще ви помогнем с няколко свежи комбинации, които са перфектни за есенния сезон.

Жълто и шоколад

Слънчогледите са едни от най-предпочитаните цветя за есенна сватба с тъмно кафявата си сърцевина и топли жълти листенца. Именно от тях можете да почерпите вдъхновение за цялостната цветова схема на сватбата. Жълти рокли за шаферките и кафяви обувки ще си подхождат с шоколадова торта с вкусна жълта украса.

Оранжево и медено

За есенната сватба всички нюанси на оранжевото са силни препоръчителни – тиквено, медено, карамелено и какво ли още. Хубавата част е, че снимките ще са повече от поразителни, тъй като тази цветова схема се преплита чудесно с есенните багри на дърветата.

Мока и екрю

Изключително нежна, земна и ненатрапчива комбинация! Повечето младоженци умишлено избягват земните тонове, погрешно мислейки си, че те са скучни и безлични. Напротив! Топлите цветове като мока, капучино и екрю могат да ви помогнат да постигнете една изключително уютна атмосфера на сватбения си ден.

Лилаво и оранжево

Вече уточнихме, че оранжевото е един от цветовете на есента – падащите листа, тиквите, жътвата… За да разнообразите, комбинирайте обичайното с акценти в лилаво – с тъмно лилави калии или при дрехите на шаферките например, вариантите са наистина неизчерпаеми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама