4 знака, които издават, че една жена иска развод


4 знака, които издават, че една жена иска развод
Снимка: iStock

Промяната в отношението на жената към нейния любим алармира, че краят на отношенията им е близо. Въпреки това мъжете често не успяват да разпознаят тези знаци. Ето кои са признаците, които издават, че една жена вече мисли за раздяла или развод.

1. Тя започва да презира мъжа си

Презрението от страна на единия партньор към другия показва, че отношенията им вече са започнали да се влошават и раздялата е много близо. Но въпреки презрението, което е започнала да изпитва жената към мъжа си, тя чувства превъзходство, особено ако печели повече от него и може да се похвали със завиден интелект и атрактивен външен вид.

2. Тя започва да проявява агресия към него

В случая жената започва да осъзнава, че нещо не е наред в комуникацията и затова се опитва да се предпази от мъжа, проявявайки агресия към него. Или може би разбира, че самата тя е виновна за проблема в комуникацията им, но вместо да си признае това, обвинява мъжа за всичко, като постоянно го критикува.

3. Спира да обръща внимание на мъжа си

И ако той започне да забелязва, че нейното поведение се е променило, жената пренебрегва всеки опит от негова страна за провеждането на искрен разговор. Възможно е тя да отклонява разговора всеки път, когато той я попита нещо. 

4. Тя се дразни на недостатъците в характера на любимия си

Всяка жена се дразни от навика на мъжа да хвърля чорапите си по пода, но когато тя започне да изпитва умора от връзката си с него дори най-малките му недостатъци започват да я дразнят.

Разбира се, мъжът може да се опита да проведе искрен разговор с нея. Или просто да се примири с факта, че тази връзка е приключила.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама