6 зодии, които НЕ разбират от майтап


6 зодии, които НЕ разбират от майтап
Снимка: iStock/Guliver

Всички хора са различни, иначе светът би бил скучно място. Някои дори не се впечатляват от критика или дори от по-груби шеги. Други пък приемат твърде лично всичко и дори да говорите за някой страничен човек, те са напълно убедени, че им правите намеци. Ето кои са тези зодиакални знаци, които винаги са мнителни към околните:

Овен

Овните са особено горди и те няма да покажат, че външно сте им наранили егото. Вътрешно обаче те направо са смазани от критиката ви, дори са много обидени. А ако ги пренебрегнете – просто очаквайте апокалипсис. Например, ако кажете, че не обичате зимата, те ще го приемат, че ги мразите и после ще се чудите от къде ви е дошло.

Риби

Те са безкрайно чувствителна зодия и се нараняват от всяко нещо, дори от шега. Намират начин да интерпретират думите ви така, както никога не би ви хрумнало. Например, ако направите критика към торта, която ваш приятел е направил, те ще ви кажат, че никога няма да ви приготвят това, защото няма да го харесате. Ще ви е доста трудно да ги убедите какво точно сте имали предвид, дори да не говорите за тях.

Близнаци

Те ще се обидят, ако вие не харесвате нещо, което те например обожават. Моментално ще попаднете под мерника им, защото ще го приемат като критика към вкуса и стила им. Опитите да им го обясните е мисия невъзможна.

КАК ВСЯКА ЗОДИЯ ПРЕЦАКВА ВРЪЗКИТЕ СИ

Везни

Те мислят, че светът се върти около тях. Ако харесвате групата, която и те – всичко е чудесно. Но ако пък харесате такава, която те не одобряват – приемат го навътре. Това няма да им попречи да ви критикуват за всичко, което вие харесвате, като дори ще ви накарат сами да се убедите, че настина го одобрявате.

Дева

Те приемат абсолютно всичко твърде лично. Според тях светът е изключително враждебно място. За тях другите мислят грешно и често ги поправят. Накратко казано, тяхната основна цел е да поправят и коригират. Ако се опитате да им кажете нещо, те ще ви отговарят, че вече са запознати с казуса. За тях поучаването от ваша страна е изключително обидно.

Скорпион

За да защити своята чест, Скорпионът е склонен да не приема никаква критика. Ако пък го злепоставите, той ще отговори по особено лют и болезнен начин. Представителите на този знак винаги са прави и никога не грешат. За тях другите са в грешка, което ще осъзнаят сами и няма смисъл да им го показват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама