Как мъжете виждат истинската любов според зодията


Как мъжете виждат истинската любов според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Овен

За този знак е фундаментално важно да запази някаква мистерия във връзката. Овенът иска през цялото време да бъде изненадван от вашето присъствие. Невъзможно е да се преструвате - просто бъдете себе си и го обичайте с цялото си сърце. Овенът е един от онези, които се хранят с чувствата на своята сродна душа, така че, усещайки вибрациите ви, той ще ви ги върне с отмъщение.

Телец

Можем да кажем най-добрият вариант. Телецът има склонността да има същия набор от качества, които гарантират щастие във връзката. Този знак е много търпелив, неконфликтен, никога няма да предаде или измами. В същото време в Телеца, което е важно, има вътрешна сила, характер и постоянство. Комбинацията от нежност и воля е много привлекателна за жените. Основното нещо е да не злоупотребявате с широтата на душата и дълбочината на чувствата му, защото, ако той се разочарова от вас, или ще ви изостави, или ще ви постави на място, така че за секунди да забравите за равенството.

Близнаци

С Близнаците всичко е горе-долу ясно. Те са пристрастени хора, могат да бъдат доста непостоянни в чувствата си. Разбира се, това не се отнася за всички представители на този знак. Любовта за много Близнаци е преди всичко страст, те могат да ви разберат, могат да се сближат, ако наистина са готови. В един момент двойствената им природа отстъпва на целостта на характера и тогава те са готови да дадат всичко на любимия си. Очевидно това се нарича зрялост.

4-ТЕ ЗОДИИ, КОИТО ОБИЧАТ БЕЗУСЛОВНО

Рак

Мъжете, родени под този знак, се отличават с емоционалност, привързаност и надеждност. Наистина можете да разчитате на тях и да бъдете уверени в чувствата им. Раците често запазват по-голяма част от своите преживявания и емоции за себе си. Или поне се опитват. Може да ви се струва, че Ракът лесно понася някои неща, но външността заблуждава. Не забравяйте - тези мъже са много уязвими, въпреки че се опитват да не го показват. Също така често обмислят прекалената заетост на работа - чувстват се виновни, че не обръщат достатъчно внимание на семейството. Опитайте се да потушите тези емоции.

Лъв

Репутацията на известен егоист не пречи на Лъва да бъде прекрасен партньор, който знае как да обича и да цени своята половинка. Факт е, че зад неговите гръмки маниери и самолюбие, както често се случва, се крие човек, който не е напълно уверен в себе си. Може да му бъде много трудно да се разкрие. Но ако видите на този претенциозен човек, който почти през цялото време говори за себе си и понякога е смешен в своята театралност, истинската му същност, ако разтопите леда, ще получите в отговор вълна от чувства, море от обожание и истинска вярност.

Дева

Мъжете Дева са способни да обичат дълбоко и завинаги, но трудно споделят чувствата си. По-вероятно е - което все пак е по-важно - да видите и усетите какво изпитват към вас, но не и да чуете "Обичам те". За Девата е по-лесно да докаже любовта си с дела, отколкото с думи. Макар че сме свикнали обикновено мъжете да са инициативни, не се колебайте вие да направите първата крачка. В крайна сметка по този начин ще разтопите вътрешния му лед и ще достигнете до сърцето му.

Везни

Везните са интелигентни, лоялни, избягват конфликти и нервни ситуации. Те ще ви обичат без никакви специални външни ефекти и гръмки думи, но така, че да не се налага да се съмнявате в искреността на техните чувства. До Везните е спокойно, удобно, животът с тях ще бъде неприбързан и почти лишен от туболенции. В същото време няма скука и рутина - просто не обичат да бързат, не понасят театралност във връзките и стреса. Тяхната любов е любов на равна основа, Везните не се борят за лидерство в двойката, а го получават чрез вашето уважение.

Скорпион

В случая със Скорпиона репутацията му го изпреварва. Да, той е жилав и не особено романтичен, както се смята. Да, той има лоша, палава и нервна личност. Но ако наистина се влюби, всички тези печати могат спокойно да бъдат изхвърлени през прозореца. Скорпионът ще мисли за вас, ще се грижи за вас и няма да си представя живота без вас.

НАЙ-ГОЛЯМАТА ТАЙНА НА МЪЖА СПОРЕД ЗОДИЯТА МУ

Стрелец

В началния етап отношенията с него приличат на вълнуващо търсене, чието преминаване е емоционално и интригуващо. Проблемът е, че доста бързо Стрелецът ще се умори и много по-рядко ще прави романтични жестове. Той няма да спре да ви обича, но външно това ще се изразява от време на време. Ако сте свикнали с романтика с въртележка, ще бъде трудно да спрете и да живеете без ежедневни изненади и приключения.

Козирог

Този знак предпочита изчислението пред чувствата. Козирогът ще бъде честен с вас, но преди всичко със себе си. Ако той усети, че чувствата изчезват, тогава ще отдели време, за да реши дали да се бори за тях или не. Невъзможно е да хванете този човек на куката, той взема всички решения сам и не се страхува от самотата. Ако ще бъде с вас по призива и на сърцето, и на ума, вашият съвместен живот ще бъде дълъг, силен и щастлив.

Водолей

С него всичко е много интересно и трудно. Той живее, влюбва се, разпада се и не мисли за бъдещето. Но тогава се появявате вие - и животът на Водолея се променя веднъж завинаги. Той се фокусира върху връзката с вас, забравя приятели, преразглежда възгледите и принципите си. Просто иска да бъде с вас и да правите планове заедно.

Риби

Рибите са много чувствителни и не издържат да бъдат сами. Това обаче не означава, че ще ви обичат само заради страха от самота. Просто те се нуждаят от половинка - тази, с която могат да създадат свой собствен свят, доколкото е възможно от реалността. Този знак ще ви бъде посветен на сто процента, няма да обръща внимание на други жени, ако ви избере.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама