Най-голямата тайна на мъжа според зодията му


Най-голямата тайна на мъжа според зодията му
Снимка: iStock/Guliver

От какво всъщност се страхуваме и какво се опитваме да скрием от хорските  очи? Различните знаци на зодиака имат свои тайни.

Овен

Овните са много страстни и лесно се справят с всички проблеми, но в личния си живот наистина не могат да толерират спорове и кавги с близки. Те са чувствителни към раздялата с близките.

Телец

Телецът винаги търси комфорт, но приоритизира комфорта на другите. Най-големият им страх е да станат ненужни.

Близнаци

Те потискат и се борят с основния си противник и страх - самотата. Поради спешната необходимост да бъдат винаги заобиколени от хора, рискуват да загубят идентичността си.

Рак

Раците се страхуват да разочароват хората. Въпреки винаги приповдигнатото им настроение и безкрайното забавление, копнежът и безпокойството се крият зад маските, които носят.

КАК ВСЯКА ЗОДИЯ ПАЗИ ТАЙНА

Лъв

Гордият Лъв винаги носи тежък товар под формата на отговорност. Те се обвързват с отговорност към съдбата на хората и приемат присърце всяка тяхна грешка.

Дева

Много практични и с нотка на перфекционизъм, Девите се страхуват да не загубят контрол. Силното желание да поддържат всички аспекти на живота в перфектен ред често им вреди.

Везни

Везните обикновено са хора, фокусирани върху себе си и вътрешния си свят. Но малко хора знаят, че трудно понасят самотата.

Скорпион

Скорпионите обичат да имат доверието на другите, докато тяхното доверие е много трудно да се спечели. Те са склонни да крият истинските си мисли и чувства.

КАКВИ ТАЙНИ КРИЯТ ЖЕНИТЕ ОТ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Стрелец

Той трябва да бъде обичан силно и безвъзмездно като във филмите. И на този фон излиза наяве най-големият му страх - да не бъде обичан или да живее целия си живот без любов.

Козирог

Козирозите са упорити и волеви хора. Най-големият страх за тях е да зависят от някого. Представителите на този знак не знаят как да се подчиняват и да издържат.

Водолей

Когато са в любовна връзка, Водолеите очакват пеперуди в стомаха. Но не изпитвайки това, те се разочароват и започват да мислят, че нещо не е наред с тях.

Риба

Рибите майсторски игнорират трудностите. Те се справят с реалностите на живота, навлизайки в света на своите фантазии. Нежеланието и невъзможността да се иска помощ и съвет от други хора само усложняват състоянието им на пълно възмущение с вечните въпроси в главата им "Какво да правя и къде да отида?"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама