Как всяка зодия пази тайни


Как всяка зодия пази тайни
Снимка: iStock/Guliver

Разберете на кого можете да разкриете тайните си и с кого трябва да внимавате. Астролозите разкриха как отделните зодии пазят тайни.

Овен

Ако сте поверили тайната си на Овена, опитайте се да не го разстройвате в бъдеще. В отговор на отношението ви към него той може да направи публично достояние всичките ви тайни. 

Телец

Телецът е дискретен, но можете да му се доверите единствено, ако сте сигурни, че той ще се съгласи с всичко, което му споделите. 

Близнаци

Този знак е олицетворение на приказливостта, затова се опитайте да пазите тайните си от него, доколкото е възможно. 

КАКВА СУПЕРСИЛА ПРИТЕЖАВА ВСЯКА ЗОДИЯ

Рак

Раците са толерантни хора, които знаят как да пазят тайни. Но ако не искате да ги натъжите, не им споделяйте прекалено тъжни неща.

Лъв

Не се доверявайте на представителите на този знак особено за тайни, които могат да ги изкушат да се похвалят с тази информация или да докажат нещо на други хора. 

Дева

Девата ще запази доверената информация, докато продължавате да общувате с нея. Но след като прекъснете връзка с нея, тя ще сподели тайните ви с другите.

Везни

Колкото и очарователни да са, най-добре е да не споделяте тайните си с Везните. 

КАКВО НОСИ ЩАСТИЕ НА РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Скорпион

Скорпионът разбира важността на пазенето на тайни, защото самият той крие много от околните.

Стрелец

Стрелецът би бил чудесен приятел, ако бе лишен от вродената си приказливост. 

Козирог

Козирозите са истински майстори по отношение пазенето на тайни благодарение на невероятната си проницателност. Представителите на този знак знаят как да се възползват от една тайна. В замяна на мълчанието си те ще се сдобият с желаното.

Водолей

Ако искате Водолеят да запази тайна ви, трябва да споделите с него нещо много необичайно. Във всички останали случаи той просто ще сподели с останалите това, което сте му доверили.

Риби

Рибите често просто забравят поверените им тайни, но дори и да си спомнят за тях, те няма да ги споделят с другите. Но никога не им се доверявайте за нещо, което противоречи на тяхната чувствителна същност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама