Зодиите, които ще пазят тайните ви до гроб


Зодиите, които ще пазят тайните ви до гроб
Снимка: Istock/Guliver

В живота винаги ще имаме нужда от доверени хора. Такива, които да пазят гърба и тайните ни с цената на всичко. Защото имаш ли такъв приятел, всяко препятствие може да бъде преодоляно и всяка битка - спечелена. Ето кои са зодиите, на които можете да доверите както най-съкровените си мечти, така и на най-срамните си истории.

Скорпион

Скорпионите знаят каква е стойността на мълчанието. Като се има предвид тяхната покровителствена и загадъчна природа, те определено не са от хората, които споделят твърде много за себе си. Поставят силен акцент върху уязвимостта и доверието, така че можете да бъдете сигурни, че един Скорпион ще пази и вашите тайни с цената на всичко.

МЪЖЕТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ ВИ РАЗБИЯТ СЪРЦЕТО

Козирог

Представителите на тази зодия са брутално честни и след като дадат обещание, няма да се отметнат от думата си. Независимо дали са замесени, или не във вашата тайна, те ще я пазят. Но тъй като не могат да си мълчат за житейските несправедливости, няма да ви спестят мнението си, ако сметнат, че вредите някому.

Телец

Телците обикновено започват приятелствата и връзките си, опитвайки се да "изкопчат" колкото се може повече информация за другия човек. Определено можем да кажем, че те карат хората да се чувстват сигурни и комфортно с тях, затова не е изненада, когато тайните започнат да се "изливат". Хубавото е, че Телците не биха посмели да предадат доверието на своите близки.

5 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА ЛЮБОВТА

Рак

Раците са склонни да поставят интересите на любимите си хора над своите собствени и биха направили всичко, за да ги зарадват. Те искат да създадат безопасно място за своите партньори и приятели, за да се чувстват максимално удобно в тяхната компания. Ако им бъде поверена тайна, ще я занесат в гроба.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама