7 неща, които да правите вкъщи, когато е зима


7 неща, които да правите вкъщи, когато е зима
Снимка: iStock/Guliver

Докато през лятото можете да излезете във всеки един момент на бърза разходка, то при минусови температури това е свързано с повече подготовка, която убива желанието. Въпреки това, зимата не трябва да е причина за лошото ви настроение. Има толкова много неща, които можете да правите вкъщи, когато времето е студено, вали сняг и духа вятър. Ето и някои от тях:

1. Домашна спа терапия с приятелка

Ето какво може да замени кафето навън – топло кафе в дома ви и хубави козметични продукти, с които да се поглезите. Така ще имате време да се видите на спокойствие и да побъбрите, докато се разкрасявате.

2. Да четете интересна книга

Какво по-хубаво от това? Просто сядате и се пренасяте в съвсем друг свят. За момент забравяте за ежедневните задължения, докато сте на топло и уютно в дома си. Комбинирайте любимата книга с чаша вино за допълнителна доза удоволствие.

3. Да изпробвате нови рецепти

Намерете някоя интересна книга с рецепти. Купете нужните продукти и посветете целия ден на експерименти и приготвяне на вкусна и интересна храна. След това поканете приятели на дегустация.

4. Да се излежавате цял ден

Всеки човек има нужда от малко почивка и в това студено време спокойно можете да си го позволите. Вземете си отпуска и прекарайте целия ден в леглото, излежавайки се с чаша горещ шоколад. Би било доста приятно, нали? Време е да отделите малко време за себе си и да си дадете нужната почивка.

5. Да приготвите вечеря за любим човек

Пригответе любимото ястие на половинката си и го изненадайте. Ще бъде доста приятно и ще е перфектният завършек на деня ви. Добавете и гледането на интересен филм след вечеря и ще постигнете класическата среща, без да ви се налага да напускате уютния си дом.

6. Вземете си топла вана

Вземете си отпускаща топла вана, в която да добавите приятни ароматни соли. Релаксирайте и просто не мислете за нищо друго. Наслаждавайте се на усещанията и оставете проблемите и сивото ежедневие навън.

7. Играйте настолни игри

Съберете приятелите си вкъщи, пригответе си нещо вкусно за хапване и поиграйте настолни игри. Пуснете приятна музиката и запалете свещи, за да създадете още по-уютна атмосфера.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама