7 важни роли, които съпругът трябва да "играе" в брака


7 важни роли, които съпругът трябва да "играе" в брака
Снимка: iStock

Целият свят е театър. Всички хора в него са актьори. И в това има много истина. Всички преминаваме през различни етапи, опитвайки се да заемем определени роли. Това се отнася и за любовта. В крайна сметка винаги сте искали връзка, пълна със смисъл и любов, получавайки щастие и радост. Но това е невъзможно, докато не намерите човек, който да иска същото като вас. Ако желаете да създадете наистина здрав съюз, вашият партньор в живота трябва да е готов да играе определени роли в живота ви.

Най-добър приятел

Разбира се, всяка жена иска да вижда съпруга си като най-добрия си приятел. Вероятно бихте желали да споделите живота с някой, който знае как да се смее и да се забавлява, който може да сподели вашите радости и скърби. Това е човекът, до когото се чувствате щастливи и който истински ви разбира и подкрепя.

Лекар

Всички ние сме хора и затова периодично боледуваме и не можем винаги да бъдем на върха на физическите си способности. Именно в тези моменти съпругът поема ролята на нашия любим лекар. Той е този, който е готов да се погрижи за вас и да ви подкрепи, когато се чувствате зле.

Партньор за трудностите в живота

Това е партньор, който е готов да поеме предизвикателствата на света. Той е този, към когото можете да се обърнете за подкрепа и който ще замести надеждно рамо, ако не можете сами да преодолеете житейските трудности.

Учител

Истинският съпруг винаги ще споделя мъдростта с вас и ще ви научи на ценен урок, необходим за по-нататъшното ви развитие. Той ви обяснява за съществуването на други гледни точки, така че да можете да гледате на света и живота като цяло от различни ъгли.

ЗА ЕДНА ЖЕНА ВНИМАНИЕТО НА МЪЖА ДО НЕЯ Е ВСИЧКО

Ученик

В определени моменти той е готов да бъде ваш ученик. А именно онези, в които понякога може да загърби егото и да се довери на по-мъдра преценка. Добрият съпруг ще се учи от вас, когато имате на какво да го научите.

Психолог

Съпругът е и психолог, готов да изслуша оплакванията ви за живота, когато емоциите кипят вътре и са нетърпеливи да избухнат. И дори понякога да не може да ви даде добър съвет, важното е, че вие имате с кого да поговорите.

Приказен принц

За съжаление реалността е далеч от живота, което ни се показва в приказките. Но това не означава, че не бива да се стремите към нещо толкова хубаво. Винаги сте мечтали за съпруг, който ще стане приказен принц за вас. За съпруг, който не се срамува да бъде романтик.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама