За една жена вниманието на мъжа до нея е всичко


За една жена вниманието на мъжа до нея е всичко
Снимка: iStock

Когато жената до теб спре да получава твоето внимание, време и грижа, започва да мисли, че вече не я искаш. Започва да вярва, че вече не си влюбен в нея. Защото за една жена вниманието на мъжа до нея е всичко. Не подаръци, вечери и почивки. Внимание.

Без значение дали сте заедно от 2 месеца, или 2 години, именно то е нещото, което тя винаги ще очаква да получи, за да почувства сигурност в теб. За да се почувства желана. За да се чувства жена. Никой не говори за задушаващо, обсебващо внимание. Разбирайте го като намигване: "Здравей, аз съм тук и все още ме влюбваш в себе си".

Флиртувай с нея. Сваляй я (отново). Изненадай я. Кажи ѝ, че искаш да я видиш сега, дори за 5 минути. Кажи ѝ, че е красива, дори и да е с подпухнали от сън очи. Накарай я да се почувства единствена (за теб). Грижи се за нея.

Жените често пъти сменяваме настроенията си. Не се сърди, а върви в нашия ритъм. Не го правим нарочно. Просто търсим внимание (от теб). Да те усетим силен, да си позволим да сме слаби. Колкото и да твърдим, че сами можем да се справим с всичко. В природата ни е заложено да не е така и в моментите, когато дълго се бунтуваме срещу нея, се изморяваме. Макар и да не си признаваме. Ако подадеш ръка, не бихме я отказали.

Ако липсва всичко това, започваме да мислим, че вече ти доскучаваме. Че вече не те правим щастлив, че не сме ти достатъчни.

Ако всичко това ти се струва налудничаво. Ако ти се струва, че са някакви женски прищявки, то ти наистина не си влюбен в жената до себе си. Ако беше, то това да ѝ покажеш, че те е грижа за нея, щеше да идва от само себе си и нямаше да ти коства никакви усилия.

Заради това, не се изненадвай, ако тя си тръгне и не се питай защо го е направила. Не я оценявай, когато връщане назад вече няма, защото тогава ще ти коства много повече от простичкото внимание, за да си я върнеш отново.

Автор: Силвия Крумова, SilviaAmica

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама