БиДонеси млекце - нахрани дете


БиДонеси млекце - нахрани дете
Снимка: iStock/Guliver

Сдружение "Съвет на жените бежанки в България" (СЖББ) започва дарителската кампания "Донеси млекце – нахрани дете" в помощ на най-малките и най-уязвимите – бебетата и малките деца. Попаднали тук със своите семейства, най-малките бежанци и търсещи международна закрила в България - деца от 0 до 4 години, се нуждаят от вашата подкрепа.

По официална информация от Държавната агенция за бежанците в бежанските центрове в кв. "Военна рампа", кв. "Овча купел" и кв. "Враждебна" в град София пребивават над 135 деца на възраст 0-4 години. Повечето многодетни майки и семейства в центровете нямат възможност да осигурят всекидневно необходимите на децата си адаптирано мляко и еднократни пелени (памперси). За тях това е поредната трудност, пред която трябва да преминат – да запазят здравето на децата си в необичайни условия.

Лесно е да помогнете, като дарите:

адаптирано мляко;

бебешки каши;

еднократни пелени (памперси)

Как можете да се включите в кампанията:

1. Направете материално дарение

Даренията от адаптирани млека, бебешки каши и памперсисе приемат до 19 май включително. Може да изпратите храните по куриер за Ваша сметка или да ги донесете в офиса на СЖББ в центъра на град София на адрес ул. "Бачо Киро" 52:

• всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 ч.

• всеки вторник с удължено работно време от 09:00 до 19:00 ч.

Храните трябва да бъдат неотваряни и в срок на годност. По възможност продуктите да бъдат предадени заедно с касовата бележка (документ за произход).

2. Чрез целево парично дарение по сметката на СЖББ

В основанието за плащането, моля посочете името на кампанията: "Донеси млекце – нахрани дете!"

Банка ДСК ЕАД, IBANBG75STSA93000020753054, BICSTSABGSF

3. Споделете! Разкажете!

Ако нямате възможност да подкрепите кампанията чрез предметно или парично дарение, можете да помогнете, като я споделите в социалните мрежи или като разкажете за нея на вашите познати.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама