Перфектна вечеря на 1 клик


Перфектна вечеря на 1 клик
Снимка: iStock/Guliver

Поглеждам си часовника, вече наближава 5 часа, а все още нямам планове какво ще правя с приятеля си тази вечер. Определено мисълта за гледане на филми с пуканки на канапето не ме привлича, затова започва голямото чудене – къде и какво. Преглеждам набързо Facebook, за да почерпя идеи и случайно попадам на нещо интересно. Dineout – онлайн приложение, в което мога да резервирам в най-добрите ресторанти, да разгледам детайлни профили, снимки, актуално меню и да прочета ревютата на реални гости. Обичам отличната храна и хубавото вино, затова решавам, че това е идеалното решение как да прекарам приятно с любимия. Веднага влизам, за да видя как да организирам романтична вечеря за мен и моята половинка.

Обожавам италианската кухня и за щастие в сайта имат прекрасни предложения къде мога да хапна една вкусна паста или пица. Приятелят ми също е почитател на този вкус, затова не се двоумя. Избирам квартал, разглеждам ресторантите, посочвам дата, час и брой души. Цялата резервация ми отнема едва няколко минути. Тъй като не съм от най-точните хора, съществува опция да отбележа, ако случайно закъсняваме, което е изключително полезно. Всичко става толкова лесно, бързо и сигурно.

Най-хубавото е, че ако редовно си правя резервации чрез Dineout, ще трупам точки, които след това се превръщат във ваучери за консумация. През ноември пък всяка втора резервация носи ваучер за 10 лева. Като любител на храната това се превръща в моето ново любимо онлайн пространство, чрез което ще откривам нови и интересни места, които да споделям с половинката и приятелите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама