Бездомник помогна на двойка, ето какво направиха те за него


Бездомник помогна на двойка, ето какво направиха те за него

Всеки може да направи добро дело, просто се огледайте. Точно това направил един бездомник в Лондон, когато Шарлот Елис и Тейлър Уолдън се оказали на същата улицата в една смразяваща вечер.

Шарлот и Тейлър закъснели за последния влак и трябвало да чакат 4 часа за сутрешния влак в изключително студената януарска вечер.

Един бездомник, Джоуи, се приближил към тях и им предложил палтото си и одеяло, казвайки: "Вземете това, днес е студено и имате дълго да чакате".

Двойката приела помощта и в замяна го поканили в дома си, за да може той да се изкъпе, да поспи и да хапне.

Джоуи гостува в тв предаване

Джоуи помислил, че те се шегуват, но Шарлот отказала да тръгне без него. Накрая те станали добри приятели и момичето решило да разкаже историята му във Facebook.

Стотици хора били докоснати от неговата добрина и споделили поста на Шарлот, но също така имало и такива, които ги сметнали за луди. На тях тя написала: "Хората бързо правят предположения. Всичко, от което той имаше нужда, беше малко вяра в себе си. Не трябва да мислите, че другите хора са лоши, само защото са на улицата. Те са точно като вас и мен".

Приятели на двойката дали на Джоуи телефон и нови дрехи и само за 5 дни Шарлот и Тейлър успели да му намерят работа. Както Шарлот написа в страницата си във Facebook: "Надявам се всички да осъзнаят колко лесно е да се направи нещо, което да промени нечий живот."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама