Експертът по родителски въпроси Алисън Шейфър идва у нас


Експертът по родителски въпроси Алисън Шейфър идва у нас

Световнопризнатият експерт по въпросите, свързани с родителството, възпитанието и отглеждането на деца Алисън Шейфър ще пристигне в България през октомври, за да се срещне за първи път с българската публика.

Родителите у нас ще имат възможност да се запознаят с подходите и насоките, които Шейфър предлага в областта на детското възпитание и семейните отношения по време на лекциите, които ще се проведат в Гранд хотел  София на 25-и октомври.

Алисън Шейфър е канадски психотерапевт и експерт по родителските въпроси с международно признание. Води рубрики в едни от най-известните списания за родителство. Тя е и бестселър авторът на издателска къща John Wiley and Sons с книгите “Breaking the Good Mom Myth” (2007), “Honey, I Wrecked The Kids” (2009) (издадена и у нас със заглавие „Скъпи, провалих децата“ от издателство Колибри) и най-новата книга „Ain’t Misbehavin’” ( 2011), която скоро очакваме и на българския книжен пазар със заглавие „Не, това не са глезотии”.

Авторката изнася лекции и участва в конференции в цял свят. Особено популярна и обичана тя стана след участието си на семинара TEDxKids в Брюксел, Белгия.

Алисън Шейфър е майка на две дъщери – Луси (на 19 г.) и Зоуи (на 20 г.). Свободното си време обича да посвещава на плуването, карането на колело, медитацията и свиренето на китара.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама